Gabriel Zetea: ”In decursul unui an, MDRAP a trimis in Maramures 50 de microbuze scolare”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel zeteaDupa transa de 15 microbuze scolare care au venit in Maramures in august 2014, au fost trimise in judet alte zece microbuze, la inceputul lunii iunie 2015. In luna august 2015, numarul acestora a fost suplimentat cu alte 25 de bucati, ajungand, in prezent, la 50 de microbuze care au fost repartizate in judetul Maramures in decursul unui an.

Microbuzele au ajuns in Asuaju de Sus, Barsana, Seini, Boiu Mare, Campulung la Tisa, Coltau, Cupseni, Giulesti, Grosi, Moisei, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag, Baia Sprie, Borsa, Cavnic, Salistea de Sus, Somcuta Mare, Targu Lapus, Ulmeni, Remetea Chioarului, Remeti, Rozavlea, Salsig si Viseu de Sus. Acestea acopera, in prezent, necesarul tuturor administratiilor publice teritoriale care au solicitat microbuze scolare, a aratat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

”Promisiunea Guvernului Ponta si a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) in anul 2014 a fost una extrem de ferma: vor fi alocate microbuze scolare pentru toate localitatile care au nevoie de un astfel de mijloc de transport pentru elevi. Acordarea microbuzelor s-a facut fara discriminare, fara interventii politice, singurul criteriu luat in calcul fiind exprimarea nevoii de catre autoritatea  locala.

Am avut 15 microbuze alocate judetului Maramures in august 2014, zece s-au primit la inceputul anului 2015, iar luna aceasta, respectiv in august 2015, MDRAP a transmis judetului nostru alte 25 de microbuze scolare. Ajungem, astfel, in decursul unui singur an, la un total de 50 de microbuze in judetul Maramures, care satisfac in totalitate necesitatile comunitatilor locale. Am avut in aceasta perioada foarte multe discutii cu autoritatile locale, pentru ca in urma procesului de reorganizare al unitatilor de invatamant, necesitatile de transport ale copiilor catre scoala au crescut. Ma bucur sa vad ca acum, inainte de inceperea anului scolar, aceasta problema este rezolvata”, a declarat Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures.

Biroul de presa al PSD Maramures

microbuz scolar

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2