Gabriel Zetea: Indraznesc sa cred ca duminica, Maramuresul va avea incredere in PSD!

Reclame home 1
Reclame home 1

gabi-zetea2Duminica, 11 decembrie, maramuresenii isi aleg reprezentantii pentru urmatorii patru ani in Parlamentul Romaniei. PSD Maramures a propus, pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor, doar maramureseni autentici, oameni ai locului, profesionisti desavarsiti in domeniile din care provin, oameni care imbina experienta cu profesionalismul, oameni care reprezinta judetul pe toate palierele sale.

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si liderul care gireaza lista de parlamentari propusa de Partidul Social Democrat a aratat ca are incredere in fiecare viitor parlamentar PSD, ca interesul fiecaruia este acela de a aduce bunastare si fonduri pentru toate comunitatile din Maramures.

”Maramuresul este un judet unic in Romania, in lume. Au existat in timp imperii care au incercat sa interzica maramureseanului de rand credinta si valorile sale dar nu au reusit, deoarece aici traiesc oameni autentici si unici.

Din punct de vedere administrativ, anii 2013 – 2015 din timpul guvernarii PSD au reprezentat varfurile investitionale din fonduri guvernamentale pentru Maramures. Vorbim de peste 120 de proiecte pentru fiecare comunitate locala, cu investitii de peste 100 de milioane de euro, prin PNDL. Niciodata nu am avut o asemenea atentie si grija din partea niciunui guvern post-decembrist, fie ca vorbim de investitii in infrastructura mare, fie ca vorbim de proiectele administratiilor publice locale.

Munca noastra, a tuturor reprezentantilor PSD Maramures din fiecare localitate a judetului a fost rasplatita cu incredere la alegerile locale din 2016, pentru ca am sustinut mereu oameni seriosi, cinstiti si onesti, oameni ai locului. Este datoria noastra, a administratiilor locale in primul rand, de a ne afla in prima linie a bataliei pentru continuarea tuturor investitiilor in infrastructura, dar avem nevoie in Parlament de maramureseni adevarati, oameni care iubesc judetul pentru a-i putea sustine si proiectele.

Eu indraznesc sa cred in Sorina Pintea, Liviu Marian Pop, Anton Rohian, Ioan Maties si Liliana Moga, candidatii PSD Maramures pentru Senatul Romaniei, indraznesc sa cred in Gheorghe Simon, Sorin Bota, Calin Matei, Bogdan Tomoiaga, Ileana Pop, Florin Podina, candidatii social-democratilor pentru Camera Deputatilor. Indraznesc sa cred in fiecare si stiu ca toti indraznim sa credem in maramureseni.

In aceasta luna de campanie electorala, colegii mei, candidati pentru Parlamentul Romaniei, alaturi de reprezentantii si primarii PSD Maramures, s-au aflat in fiecare targ, in fiecare piata, in fabrici si institutii, pe strazi si in cartiere, pentru a prezenta Programul de Guvernare al PSD, program gandit pentru fiecare domeniu in parte. Avem un program echilibrat, bazat pe date si statistici concrete, un program realizabil, care va fi pus in practica incepand din luna ianuarie 2017.

Eu indraznesc sa cred in Romania si in Maramures, indraznesc sa cred ca duminica, in 11 decembrie 2016, Maramuresul va avea incredere in PSD!”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. baimarean

    Cum sa nu,mai ales ca si in USL au avut încredere si au luat o teapa cat China.Maramuresul e pe ultimul loc din punct de vedere economic iar din cele spuse de tine maramureseanul nici nu are nevoie de parcuri industriale deoarece nu sta in cei 950 de lei pe care ii castiga in niste fabrici putine si amarate,avand de fapt venituri din alte activitati ( probabil o fi facand cu totii contrabanda cu tigari ).Oricum nu l-ai întrecut pe ala din Valcea care ii zicea unei jurnaliste ca daca are salariul minim de 950 lei net si nu se descurca trebuie sa-si gaseasca un iubit cu bani.Foarte tare,probabil de asta romancele frumoase nu-si iau de barbat vreun strungar de la Faur ( la noi in judet pe foamea asta,e chiar invers,a fi strungar inseamna sa fi chiar tare,la venituri si in comparatie cu ceilalti amarati).

    Reply
  2. Zoli

    Mai Zetea,nici un om intreg la cap nu va vota psd-ul tau iubit! Trenul cu incredere a plecat de mult asa si voi ati ramas singuri in gara!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole