Gabriel Zetea: Lucian Morar a reusit sa invie proiectul podului peste raul Somes

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabi-Zetea-si-Lucian-MorarLucian Morar, primarul orasului Ulmeni si-a aratat consideratia pentru consilierii locali din comunitatea pe care o reprezinta, oferindu-le acestora diplome de excelenta pentru sustinerea proiectelor de dezvoltare locala.

Totodata, diplome de excelenta au primit si Gabriel Zetea, vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures si Emil Ambrus, consilier judetean, pentru intreg sprijinul acordat in demararea proiectului ”Pod peste Somes, la Ulmeni”, dar si pentru celelalte proiecte care au fost realizate cu sustinerea CJ. Diplomele au fost acordate in cadrul Festivalului ”Toamna Somesana”, desfasurat zilele trecute, in orasul Ulmeni.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a dorit sa ii multumeasca primarului de Ulmeni, Lucian Morar, pentru ca in ultimii trei ani s-a dovedit a fi un partener stabil, corect si harnic, alaturi de care CJ Maramures a putut sa promoveze proiecte pe care multi le credeau irealizabile si demult uitate. ”Modul in care a reusit sa invie proiectul podului peste raul Somes, prin abnegatie si determinare, este un exemplu la categoria ”Asa DA!” despre felul cum trebuie sa procedeze orice primar, atunci cand isi doreste cu orice pret un proiect important pentru comunitatea din care provine.

In al doilea rand, doresc sa felicit initiativa de a premia, chiar daca simbolic, intreg Consiliul Local Ulmeni si de a arata recunostinta pentru sustinerea continua a proiectelor executivului. Consilierii locali din Ulmeni au inteles sa dezbrace haina politica in cadrul sedintelor de Consiliu Local, sa voteze in interesul comunitatii si sa sustina executivul primariei. Rezultatele se vad, proiectele se desfasoara intr-un ritm normal si finantarile continua sa vina pentru o comunitate in care domneste pacea si nu razboiul politic”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Lucian Morar, primarul orasului Ulmeni a aratat faptul ca aceste diplome de excelenta au fost acordate tuturor consilierilor locali pentru colaborarea din ultimii trei ani si jumatate, consilieri alaturi de care a lucrat foarte bine in actualul mandat.

”Primaria si Consiliul Local Ulmeni au acordat diplome si vicepresedintelui Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, precum si consilierului judetean, Emil Ambrus pentru intreg sprijinul acordat comunitatii din Ulmeni, in proiectele derulate de-a lungul timpului. Cel mai important a fost proiectul podului peste Somes, la Ulmeni, iar Gabriel Zetea si Emil Ambrus sunt singurii reprezentanti ai administratiei judetene care au crezut in reusita noastra. Tocmai de aceea mi-am permis sa ii declaram, public, prietenii Ulmeniului, dar si ai Tarii Codrului si Chioarului, ai locuitorilor de pe Valea Somesului, ai tuturor cetatenilor care vor beneficia de acest pod. Apreciem atentia deosebita pe care cei doi au avut-o pentru toate investitiile din Ulmeni si cred ca ar merita sa primeasca distinctii din partea tuturor localitatilor din Maramures, unde au intervenit si au luptat pentru realizarea proiectelor comunitatilor. Și am decis ca, la sfarsitul proiectului podului peste Somes, indiferent de functiile pe care le vor ocupa la acel moment Gabriel Zetea si Emil Ambrus, voi propune sa fie numiti cetateni de onoare ai orasului Ulmeni”, a explicat primarul Lucian Morar.

Biroul de presa al PSD Maramures

diplome ulmeni2

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. carla

    Cu sau fara pod Ulmeniul e tot un oras fantoma pe modelul intregului judet, fara investitori sau cu niste amarati care platesc la limita salariului minim.Oare cand o sa avem primari capabili sa atraga investitori seriosi si sa scapam de firmele de ciurii burii care se plang ca nu pot sa le mareasca salariile amaratilor cu 200 de lei. Ce vor face cand maramureseanul nu va putea sa supravietuiasca nici cu 500 de euro pe luna ? Sa intelegem ca o sa plece ? Dar atentie in China salariul minim a ajuns la 1000 de dolari iar alimentele sunt mai ieftine, sa nu mai zic ca viata e mai usoara.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2