Gabriel Zetea: Lucrarile pe DC 96, Bicaz-Ciuta au fost receptionate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

receptie BicazUn vis ce parea irealizabil s-a implinit pentru locuitorii satului Ciuta din comuna Bicaz. Dupa decenii de asteptare, miercuri, 10 iunie 2015 a avut loc receptia lucrarilor pe drumul comunal DC 96, Bicaz – Ciuta, un drum lung de 3,5 km, care a fost finalizat in aceasta primavara. Investitia de doua milioane de lei a fost finantata prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si aprobata prin Ordonanta 28 din 2013.

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea a declarat ca aceasta investitie inceputa in urma cu trei ani a fost cu adevarat finantata doar in ultimii doi ani, dat fiind faptul ca PSD are o prioritizare clara a investitiilor, spre deosebire de Guvernul PDL-PNL, care doar semna contracte, fara sa le finanteze.

”Vorbim de o investitie inceputa in urma cu cinci ani si care, in primii trei ani a fost insuficient finantata. Am reusit, in ultimii doi ani, sa aducem sume importante pentru a finaliza, in sfarsit, acest proiect deosebit de important pentru comunitatea locala. In trecut se semnau, pentru judetul Maramures, de fosta guvernare PD-PNL, foarte multe contracte care nu erau niciodata finantate. Azi, PSD are o prioritizare clara a investitiilor si, mai mult, are si capacitatea de a asigura banii necesari. Am avut anul trecut, de patru ori mai multi bani pentru investitii locale in Maramures, mai mult decat in oricare alt an de dupa Revolutie. Altfel spus, am adus intr-un singur an, in judet, mai mult decat a reusit sa aduca Mircea Man in patru ani. Si ce ma bucura si mai mult, e faptul ca reusim sa mentinem ritmul acestor investitii si in 2015. Peste sase milioane de euro au venit, la nivel de Maramures, pentru investitia in drumuri comunale, aductiuni de apa, canalizari, scoli si gradinite, iar dupa rectificarea bugetara asteptam chiar sume suplimentare”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judeteam. Gabriel Zetea.

Primarul comunei Bicaz, Dorin Mitre spune ca de 15 ani de cand este edil nu a reusit, pana acum, sa rezolve problema DC 96, drum care a incercat sa-l finanteze, de la bugetul local, in fiecare mandat. Explicatia este simpla: bugetul local cumulat pe aproape cinci ani ar fi trebuit directionat, integral, in realizarea acestui drum care iese in drumul judetean din comuna.

”Am facut receptia finala a lucrarii de peste 18 miliarde de lei si ne-am bucurat sa-l avem alaturi de noi pe vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, cel care s-a zbatut atat de mult la MDRAP pentru a aduce bani si in Bicaz. Nu vreau sa sune a lauda, fiindca e doar o apreciere onosta fata de un om care intr-adevar stie sa faca si administratie, la fel de bine cum face politica. Sunt constient ca daca nu erau diligentele facute de vicepresedintele CJ, Gabriel Zetea, nu aveam nici azi acest drum finalizat. Locuitorii din Ciuta nici macar n-au visat ca vor avea un drum asfaltat, care sa ii aduca in centrul comunei. Pe acest drum vin si elevii la scoala din comuna, zilnic ii transportam pe copiii din Ciuta in Bicaz. Am vazut un vis realizat, nici nu speram ca ne vom descurca atat de repede si atat de bine”, a declarat Dorin Mitre, primarul comunei Bicaz.

Biroul de presa al PSD Maramures

receptie Bicaz1

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai zetea, asteptam cu nerebdare un comunicat din partea biroului de presa a psd mm in care sa ni se spuna ca ciuma rosie maramureseana este alaturi de ex ministrul rus. mai mult decit atit, sa ni se explice ca omul chiar a avut dreptate in spusele lui.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2