septembrie 28, 2021

Gabriel Zetea: Maramuresul merita locuri de munca mai bine platite

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

locuri de munca psdGabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean a declarat ca activitatea autoritatilor locale, judetene sau orice alte autoritati publice trebuie sa urmareasca, in primul rand, cresterea calitatii vietii oamenilor.

”Orice proiect care imbunatateste infrastructura, care ofera un mediu mai curat si nealterat sau dezvoltarea unor proiecte recreative, culturale sau sportive pentru petrecerea timpului liber, toate acestea ajuta la cresterea satisfactiei sociale. Dar, imbunatatirea vietii de zi cu zi a maramuresenilor se va face doar atunci cand vom beneficia, cu adevarat, de locuri de munca mai bine platite.

De aceea trebuie sa profitam de orice oportunitate pentru a dezvolta industriile existente, pentru a ajuta cu toate fortele capitalul autohton de afaceri, sa oferim facilitati unor intreprinzatori noi, care isi doresc sa deschida afaceri intr-un mediu economic curat. Masurile economice luate de Guvernul Ponta in ultimii ani, apreciate de mediul de afaceri, deschid si pentru Maramures oportunitati.

Este obligatia autoritatilor judetene ca, in conditiile legii, sa dezvolte infrastructura rutiera si edilitara pentru ca oamenii de afaceri sa doreasca sa investeasca in continuare, ca alti investitori sa isi dezvolte afaceri si, mai ales, ca maramuresenii plecati inafara granitelor tarii sa poata sa revina acasa, cu un capital castigat cu efort si munca sustinuta in Europa, si sa dezvolte aici afaceri locale”, a declarat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Locurile de munca reprezinta siguranta zilei de maine, dar pentru cresterea calitatii vietii cetateanului este nevoie de  locuri de munca mai bine platite. Atragerea de investitii in industrii si servicii cu valoare adaugata mare este obiectivul nostru pentru urmatorii 4 ani.

PSD Maramures propune infiintarea parcului industrial Baia Mare Sud – Recea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Dorin

  Asa dim gura e simplu dar nimeni nu a raspuns la o întrebare pusa de multi maramureseni : Cine e vinovat pentru ca un investitor stabilit deja la noi in loc sa se dezvolte in judet a preferat sa-si transfere fabrica din Elvetia in judetul vecin ? Chiar nu avea nevoie acest judet,aflat cu cel mai mic PIB pe cap de locuitor de inca vreo 1000 de locuri de munca decent plătite ? La fabrica lor din Elvetia si femeia de serviciu are in jur de 2000 de euro,astfel incat câteva sute de ingineri si câteva sute de muncitori ar fi avut un salariu decent.Astia sigur nu s-ar fi plâns ca nu-si permit sa mărească salariul cu 50 de euro,asa cum se plâng alte companii.Ce viitor are judetul asta cu niste companii de doua parale care nu o sa poata tine trendul cu aspiratiile muncitorilor? Ciceu,mă gandesc ca stia( fratele lui fiind primar de Dumbravita)ca aia isi cauta o locatie si ca au fost localitati care si-au permis luxul sa-i refuze,având pretentii exagerate ,dar de ce nu au fost anuntati ceilalti primari de intentiile acestei companii si beneficiile pe care le are o localitate cu un astfel de investitor.De ce? Cine e vinovat?

  Reply
 2. nicu

  Suntem jalnici,cu o clasa politica si administrativa de toata jena.Din pacate candidează aceiasi indivizi care au adus acest judet la coada dezvoltării economice din regiune.

  Reply
 3. Pricop D.

  Apropo de ce ii reprosati fostei conduceri a CJ MM,anunt de angajare ingineri pe eJobs: Alu Menziken Extrusion is.lik Universal Allou Corporation (Dumbravita,Maramures) a company of Montana Tech Components,which will ne located,in The near future,in Mediesu Aurit,Satu Mare County,Romania.Multumim CJ MM !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2