septembrie 28, 2021

Gabriel Zetea: Maramuresul merita o administratie eficienta orientata catre cetatean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

macheta psdGabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean a declarat ca a fost si va fi, atata timp cat va avea un loc in administratie, un partizan patimas al descentralizarii.

”Voi sustine, cu toate fortele, orice proiect care genereaza mai multa putere de decizie in dezvoltarea de politici publice locale. Maramuresenii trebuie, in viitor, sa aiba dreptul de a-si decide cu adevarat propriul destin, pentru ca noi stim cel mai bine ce avem nevoie in administratie si cand, nu cei din Bucuresti sau din Cluj Napoca.

Ghemul de putere acumulat in 25 de ani in capitala, la ministri, secretari de stat sau simpli functionari trebuie desfacut pentru a putea, apoi, pe plan local, sa dezvoltam o administratie eficienta, care sa vina cu adevarat in sprijinul cetateanului. O administratie bazata pe meritocratie nu poate fi cu adevarat implementata decat de catre cei alesi, apropiati de cetatean si responsabili prin votul direct al oamenilor”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Actul administrativ are nevoie de transparenta si eficacitate, dar acest lucru poate fi obtinut doar prin introducerea criteriilor de performanta si a promovarii persoanelor pe baza meritocratie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2