Gabriel Zetea: Maramuresul are nevoie de sanatate si educatie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

psd valoriGabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean a declarat ca orice administratie preocupata cu adevarat de cetateni are ca prioritati sanatatea populatiei si educatia generatiilor viitoare. Consiliul Judetean Maramures are in subordine doua unitati spitalicesti de elita, Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare si Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare.

”In ultimii ani, aici am derulat fie prin fonduri europene, fie prin finantari din fonduri proprii, lucrari de modernizare, reabilitare si dotare pentru cresterea gradului de satisfactie al pacientilor si a indicilor de performanta. Am sprijinit in ultimii ani, de asemenea, constructia sau reabilitarea de gradinite, scoli sau licee in foarte multe dintre localitatile judetului, finantate prin diverse programe nationale sau europene.

Alocarea a peste 100 de microbuze scolare in anul 2014 in judetul Maramures a fost, de asemenea, o importanta realizare a autoritatilor locale, o masura venita la timp ca alternativa la programul de comasare al scolilor, gestionat de catre Ministerul Educatiei. Daca la nivel national, de multe ori guvernele folosesc vorbe multe dar bani putini pentru prioritatile nationale ca educatia si sanatatea, sper ca, in Maramures, autoritatile locale sa continue cu acelasi aplomb investitiile incepute in acest an in beneficiul nostru si al copiilor nostri”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Sanatatea si educatia reprezinta prioritati pentru PSD Maramures. In acest sens sunt imperios necesare urmatoarele actiuni:

  • Reconversia functionala si dotarea spatiilor interioare ale Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. C-tin Opris “ Baia Mare, inclusiv Blocul Operator si Sectia ATI;
  • Dezvoltarea invatamantului profesional si tehnic pentru a contracara deficitul de forta de munca tanara calificata;
  • Dezvoltarea campusului universitar Baia Mare, axat pe noi tehnologii si inginerie”, a declarat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2