Gabriel Zetea: ”Minciunile lui Basescu nu ma intereseaza, important este ce putem face pentru Maramures” (VIDEO)

home camp2
home camp2
home camp2

Liderul judetean al PSD, Gabriel Zetea, a facut referire la declaratiile pe care presedintele Traian Basescu le-a facut luni seara, la un post national de televiziune, conform carora premierul Victor Ponta, prezidentiabilul PSD-UNPR-PC ar fi ofiter sub acoperire.

”Ma intereseaza ce putem face pentru Maramures, pentru comunitatile locale in perioada urmatoare, nu ma intereseaza minciunile lui Basescu. Victor Ponta nu a fost si nu este ofiter acoperit, serviciile secrete SRI si SIE au confirmat acest lucru. Privim doar la o alta manevra a lui Basescu de a deturna campania electorala.

Intelegerea lui Basescu cu Klaus Iohannis este evidenta, stravezie. Seful statului stie ca i se apropie sfarsitul mandatului, ca pleaca acasa, ca nu va mai reprezenta nimic, va pleca acolo unde 7,8 milioane de oameni l-au trimis deja, cu mai bine de doi ani in urma.

Pe mine ma intereseaza ce inseamna anul 2014 pentru Maramures, pentru administratiile locale, ma intereseaza rectificarile pozitive care vin in judet. Si cum anul acest a fost unul extem de benefic pentru judet, sa perpetuam acest lucru si in 2015, 2016 si anii ce vor urma”, a explicat vicepresedintele Consiliului Judetean si presedinte al PSD Maramures, Gabriel Zetea.

ZiarMM.ro

Video: Roland STREBELI 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mGdADO4fWFo&feature=em-upload_owner[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  mai zetea, fostul sef sie – melescanu – a spus:”nu pot spune ca ponta nu a fost ofiter acoperit…….o sa va spun, la un ceai, peste 30 de ani “.sintem noi prosti dar nici chiar asa.

  Reply
 2. cristi

  Dom Zetea, traiti sefu! da nu-nteleg de ce bateti campii.
  1. Banii ce “vor”veni trebuie folositi in 2014. Corect? este teoretic posibil dar practic imposibil. Pana se parcurg toate fazele legale privind atribuirea lucrarilor e deja 2015.
  2. Ati spus ca nu veti primi traseisti, ca nu va reprezinta ca tendinta. Ordonanta 55, parca a rusinii, este unica in istoria mondiala, legalizand imoralitatea politica si traseismul.
  3. Daca nu va deranjeaza un candidat plagiator, incompatibil conform Constitutiei care a fost magistrat si snitcher in acelasi timp , este hilar si de prost gust.
  4. daca va bazati pe votul orb al pensionarilor, taranilor si asistatilor e posibil sa trimiteti omul la Cotroceni, veti reusi dar UE si SUA il vor dezavua pe individ.
  mai vreti argumente?

  Reply
 3. eu

  La voi merg primarii de dragul vostru nu în urma presiunilor care le faceți. Câte telefoane ai dat până au trecut la voi????

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *