Gabriel Zetea: “O ieftinire cu 35% a medicamentelor ar fi de bun augur pentru fiecare roman”

gabriel zetea la microfonPresedintele PSD Maramures si presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca a semnat petitia prin care PSD doreste sa determine Guvernul sa ieftineasca medicamentele din Romania.

“Am semnat petitia prin care PSD va incerca sa determine Guvernul Ciolos sa ieftineasca medicamentele in Romania. O ieftinire cu 35% a medicamentelor ar fi de bun augur pentru fiecare roman, mai putin pentru multinationalele europene care ar avea profituri ceva mai mici.

Cu cat suntem mai multi cu atat nu vom putea fi ignorati de Ministrul Sanatatii si ii vom obliga sa se gandeasca la oameni!”, a spus Gabriel Zetea, intr-o postare pe pagina de Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. doru

  Ce demagogi!
  Cum sa ieftineasca medicamentele?
  Poate statul sa oblige un producator privat cu ce pret sa isi vanda marfa?
  Astia au preluat sloganul lui VADIM TUDOR : medicamente ieftine! zbiera saracul Vadim…

  Reply
 2. mmm

  s-au apucat comunistii de campanie …. eu zic sa semnati o petitie care sa va oblice ca in cazul in care nu faceti ce ati propus in campaniile electorale, sa va oblice sa lucrati gratis si sa aduceti bani de acasa pentru ce ati promis si nu ati realizat … cum suna asta ??? semnati domnu’ Zetea … alo… da haideti domnu’ va treziti si dvoastra :))))

  Reply
 3. justitiar verde

  Statul poate maximiza adaosul comercial la medicamente! darnu totţi romanii au nevoie de medicamente ci doar votanţii PSD! totuşi pentru a fi altfel văzuţi ar trebui să ieftinească mâncarea. Nu se poate ca in Romania sa fie mai scumpă viţa ca in Occident!

  Reply
 4. justitiar verde

  Statul poate maximiza adaosul comercial la medicamente! darnu totţi romanii au nevoie de medicamente ci doar votanţii PSD! totuşi pentru a fi altfel văzuţi ar trebui să ieftinească mâncarea. Nu se pStatul poate maximiza adaosul comercial la medicamente! darnu totţi romanii au nevoie de medicamente ci doar votanţii PSD! totuşi pentru a fi altfel văzuţi ar trebui să ieftinească mâncarea. Nu se poate ca in Romania sa fie mai scumpă viţa ca in Occident!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1