Gabriel Zetea a oferit o diploma administratiei locale din Seini la cea de-a X-a editie a Galei ”Topul firmelor” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

top-seini2In seara zilei de vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 19.00, la Seini a fost organizata cea de-a X-a editie a ”Topului firmelor”. A fost o zi speciala dedicata mediului seinean de afaceri, o zi in care investitorii care au ales orasul Seini pentru a-si dezvolta afacerile au primit elogiile binemeritate pentru contributia adusa in dezvoltarea economico-sociala a comunitatii.

Evenimentul organizat de administratia locala din Seini, prin primarul Gabriela Tulbure, viceprimarul Octavian Bodea si Consiliul Local Seini a fost onorat cu prezenta de catre presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, de reprezentanti ai celor mai importante unitati spitalicesti din Maramures si Baia Mare, de parlamentari, oameni de afaceri, directori ai institutiilor deconcentrate, consilieri judeteni. Presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea a oferit, in numele institutiei pe care o conduce, o diploma de excelenta pentru organizarea anuala a acestei gale de impact pentru mediul de afaceri din Seini.

Din cadrul evenimentului nu au lipsit tortul, artificiile si muzica de buna calitate. Au existat si sarbatoriti in cadrul acestui eveniment, respectiv profesorii Dora Mesesan si Dan Costantea, care vineri si-au aniversat ziua de nastere. Au oferit un frumos recital seineanul Gabriel Ghiulvesi la chitara clasica si soprana Cristina Ioan, in timp ce organizarea muzicala a revenit lui DJ Ansary.

Primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure a aratat ca aceasta zi speciala, care se organizeaza an de an, pentru a elogia meritele firmelor seinene, este una foarte importanta si pentru administratia locala, care in acest fel, isi arata recunostinta pentru contributia extraordinara a investitorilor in dezvoltarea comunitatii.

”Ca de fiecare data, am fost onorati de participarea presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel-Valer Zetea, care in acest an ne-a oferit si o diploma de excelenta pentru organizarea anuala a galei firmelor, pentru atentia si sprijinul oferit tuturor celor care au ales sa investeasca in Seini. Si noi, ca autoritate locala, am oferit cu mare drag diplome si premii de excelenta administratorilor firmelor noastre de elita.

Cu ocazia acestui eveniment am oferit participantilor cate o insigna cu stema orasului, iar prima  am daruit-o chiar presedintelui Consiliului Judetean, care mereu a afirmat ca Seini este si va ramane orasul sau de suflet. De o placuta surpriza am avut parte, la randul meu, din partea managerilor scolilor seinene si a cadrelor didactice prezente. Acestia mi-au oferit atat mie, cat si Consiliului Local Seini, o placheta de multumire pentru grija pe care o acordam invatamantului si pentru conditiilor bune in care se desfasoara activitatea educationala”, a aratat primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure.

Gabriel Zetea: ” Exemplul de bune practici din Seini trebuie preluat si generalizat la nivelul intregului judet”

Prezent la cea de-a X-a editie a Topului firmelor la Seini, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca actiunea a fost o adevarata reusita.

”Aceasta traditie de a celebra activitatea economica a unei comunitati demonstreaza stransa colaborare intre administratia locala si motorul de crestere al localitatii, societatile comerciale locale. Ca administratii publice locale sau judetene avem obligatia de a gasi parghiile legale prin care capitalul romanesc  autohton sa fie pus in valoare. Trebuie sa gasim modalitatile prin care profitul realizat in Romania sa fie tinut aici, in tara, si sa dam afacerilor locale suficienta liberate pentru a crea noi locuri de munca, atat pentru maramuresenii care sunt astazi acasa, cat si pentru cei plecati in afara granitelor tarii si care isi doresc sa se intoarca in locurile natale.

Exemplul de bune practici din Seini trebuie preluat si generalizat la nivelul intregului judet, pentru ca fiecare comunitate locala sa poata celebra oamenii cu initiativa, oameni care muncesc in fiecare an pentru dezvoltarea comunitatilor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

top-seini1

top-seini

top-seini3

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. baimarean

  Prietene,ne apucam si noi de treaba? De ceva serios pentru judetul asta.Noi populimea,ce diploma ar trebui sa-ti dam ca inca nu ai reusit sa demarezi nimic pe cele 20 de hectare de balarii,proprietatea CJ,de la Lapusel.Mai vin si colegii tai milogi sa ne ceara voturile aburindu-ne ca doar guvernarile psd pot.Pai la noi nici guvernarile PSD nu au facut nimic iar prietenul Boc,acum pe guvernarea tehnocratilor mai construieste inca un Parc Industrial.Uite acolo se poate si numai la noi nu merita.Eu zic sa-ti dai demisia si lasă pe altul care poate deoarece judetul asta nu-si mai permite un Man sau inca un Ciceu.Diplome poate sa inmaneze si femeia de serviciu de la consiliu judetean.

  Reply
  1. Zoli

   Daca panglici nu mai poate taia ca n-are la ce acum s-a pus pe oferit diplome! Cam la atat se opreste activitatea ”alesului”’!Parcurile industriale vor aparea…pe lista prioritatilor de la urmatoarele alegeri!

   Reply
 2. durus

  Probabil e angajat la CCI MM,o alta institutie care numai de atragerea de investitori nu se ocupa.Daca e un top al localitatilor unde se si lucreaza ceva,era cazul sa inceapa cu altii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole