Gabriel Zetea: ”Organizatia PSD Baia Mare este prima din Romania care si-a ales presedintele prin votul tuturor membrilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel zeteaDuminica, 10 aprilie 2016, organizatia PSD Baia Mare si-a ales presedintele pentru urmatorul mandat. In cursa au fost inscrisi doi candidati, respectiv deputatul PSD Baia Mare, Florin Tataru, candidat pentru Primaria municipiului Baia Mare si social-democratul Dacian Manoliu. Fiecare membru de partid si-a putut exprima optiunea, prezentandu-se la vot 627 de membri, ceea ce reprezinta un procent de 77% din totalul celor inscrisi in Organizatia PSD Baia Mare. Deputatul PSD Baia Mare, Florin Tataru a castigat detasat aceasta competitie, fiind preferat de 89% dintre votanti.

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea a dorit sa il felicite pe presedintele ales si i-a urat mult succes in toate bataliile electorale care vor urma.

”Am asistat ieri (duminica, 10 aprilie 2016), in Baia Mare, la un exercitiu remarcabil de democratie interna a unui partid. PSD intelege ca doar prin transparentizarea procedurilor interne de alegeri a structurilor de conducere poate sa castige cu adevarat increderea maramuresenilor. Doresc sa felicit organizatia PSD Baia Mare pentru mobilizare, pentru decenta si pentru ca au reusit sa fie prima organizatie de partid din Romania care isi alege presedintele prin votul tuturor membrilor.

Am vazut ieri, la sediul PSD din B-dul Bucuresti, cateva sute de oameni entuziasti si dornici sa-si exprime in mod liber optiunea electorala. Vreau sa il felicit pe Florin Tataru pentru alegerea sa in fruntea organizatiei PSD Baia Mare, fiindca intr-un timp extrem de scurt a reusit sa castige increderea membrilor de partid si, mai ales, sa uneasca marea masa a social-democratilor baimareni intr-o singura voce. O voce puternica, distincta, care se profileaza ca o alternativa credibila la actuala administratie locale”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

florin tataru psd

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2