Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș: ”Curse low-cost cu Blue Air, din 13 septembrie, pe ruta București – Baia Mare și retur”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea anunță maramureșenii că legătura cu capitala țării, București, va fi tot mai facilă din 13 septembrie.

Compania Blue Air va opera curse regulate pe Aeroportul Internațional Maramureș, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, ceea ce va permite ca persoanele care au de rezolvat anumite probleme în București să nu mai fie nevoite să meargă 12 ore cu trenul sau 8 ore cu mașina, pe o rută deloc ușoară. Mai mult, deschiderea acestor noi zboruri va permite turiștilor din sudul țării să ajungă mai facil în Maramureș, fiind doar la o oră distanță de acest tărâm de basm care este județul nostru.

”Am mai făcut un pas în operaționalizarea Aeroportului Internațional Maramureș. Din 13 septembrie, Compania Blue Air operează o nouă rută pe traseul București – Baia Mare și retur, patru zile pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Biletele pentru zborurile Blue Air între București și Baia Mare și retur pornesc de la de 48 de lei/sens iar orarul este următorul: ora 20.50 – plecare din București cu aterizare în Baia Mare la ora 21.45; returul Baia Mare – București este programat la ora 22.45, în aceeași seară. Legăm Maramureșul de sudul țării și capitala de Maramureș printr-o cursă aeriană care durează mai puțin de o oră. În urma discuților pe care conducerea executivă a Consiliului Județean Maramureș le-a purtat deja cu Compania Blue Air, operatorul aerian va anunța, în cel mai scurt timp, operarea din Maramureș a unor curse regulate către destinații europene. Am promis, ne ținem de cuvânt!”, a arătat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Comandat de: Partidul Social Democrat Maramureş; Cod mandatar financiar: 21200019

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Maria

  Este bine ca se fac aceste zboruri cu pret redus dar din B.M.ajungi in miezul noptii in capitala ca sa te culci ?! Era mai O.k.sa ajungi dimineata , sa-ti rezolvi problemele si sa te intorci…atunci sa vedeti ce flux mare de calatori era …acest orar este pt.bugetarii care au platite cazarile de altii…

  Reply
 2. dan

  Observatie corecta. Daca ai putea pleca dimineata, poti rezolva multe probleme ziua si seara esti acasa.
  Asa, o noapte de cazare in Bucuresti si tot noaptea ajungi in Baia Mare.
  Asta poate fi o componenta a costului de 45 lei pina in Bucuresti. Ce cistigi la drum dai la cazare.

  Reply
 3. Mosu

  Este OK ! Preț mic, timp scurt de zbor , dar sa aștepți după aceea între 8 și 12 ore următorul zbor spre lumea largă sau chiar dacă mergi la shopping este un pic cam nelalocul lui acest orar de zboruri. Doar dacă mergi cu ” vecina” la shopping este mai mult decât „ok ! ….
  P. S. Nu este nevoie să comentați, mai bine schimbați orarul cat mai repede.
  Un salut prietenesc!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2