Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Dreptei Unite va crește TVA dacă rămâne la guvernare!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD național pe domeniul infrastructură arată că niciuna dintre planificările Guvernului Orban – Câțu&Compania nu s-a îndeplinit, România fiind într-o criză financiară mai gravă decât în vremea lui Băsescu – Boc. Cu PNL la guvernare urmează un acord cu FMI și o nouă perioadă de austeritate crâncenă pentru populație, cu sute de mii de oameni aruncați pe drumuri și cu zeci de mii de falimente.

”Este evident o gaură uriașă, fără precedent, între veniturile planificate și cele realizate de Guvernul PNL, care nu mai poate fi acoperită la nesfârșit din împrumuturi, pentru faptul că plafonul de îndatorare aprobat nu permite. Actualul guvern nu știe sau nu poate să facă altceva decât să crească TVA pentru a face rost de bani, fapt anticipat inclusiv de specialiștii reputați ai ING. 26,25 de miliarde de lei este diferența dintre veniturile planificate și cele realizate de peneliști.

În procente înseamnă o eroare de 7,67%. E rușinos, descalificant, iar datele oficiale sunt fără echivoc. 10,54 miliarde lei gaură la trimestrul I, diferența între veniturile programate si execuția la trei luni. 7,9 miliarde lei gaura la al doilea trimestru, diferența între veniturile programate și execuția la șase luni, cu o primă rectificare care a diminuat veniturile. 7,81 miliarde lei gaura la trimestrul III, diferența între veniturile programate si execuția bugetară la nouă luni, cu a doua rectificarea care a diminuat și mai mult veniturile ce fuseseră deja anterior. Cele 26,25 miliarde lei gaură la venituri dau măsura eșecului grav, fără precedent al celui mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani. Sunt bani care ar fi putut finanța fără probleme și alocații și pensii și salarii și investiții”, arată președintele PSD Maramureș și candidatul aflat pe prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților, social-democratul Gabriel Zetea.

Nimic din ce spune sau planifică PNL nu se realizează. Realitatea demonstrează că erorile sunt repetate și grave atât în combaterea pandemiei, unde se înregistrează noi și noi recorduri negre, cât și în gestionarea economiei. ”Împreună îi putem trimite acasă! Să facem României un cadou pe 6 decembrie și să scăpăm de incompetenții din PNL”, a declarat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Om cu mine

  Minciuni tipice PSD. Chiar acum cateva zile a fost un articol pe ZiarMM in care PNL zice clar ca nu vor mari taxele – https://ziarmm.ro/florin-citu-nu-veti-vedea-cresteri-de-taxe-anul-viitor/

  Propaganda mincinoasa a PSD care incearca sa puna lumea in spaima trebuie sa se termine. Daca e cineva care trebuie trimis acasa e PSD din putinele locuri in care mai e. Uitati in toate primariile unde au fost inlocuiti primarii PSD cate probleme ies la iveala. Doar prapad lasa PSD dupa ei.

  Reply
 2. dan

  Amaritul asta nu citeste si nu se barbiereste. Am mai remarcat ca pentru a se simti barbati, nu se barbieresc, altfel nu ai cum sa-ti dai seama. Degeaba li se spune ca s-au facut investitii, ca nu se vor impune noi taxe si impozite, el si Ciolacu nu aud, nu vad, dau mereu textul pregatit de acasa. Daca pot prevedea clar cresteri de taxe si impozite cum de nu pot prevedea caderea lor in gol?
  Parafrazez o vorba inteleapta: Goliciunea inconjoara, foamea da de-a dreptul. Aici prostia da de-a dreptul.
  Asa a fost si Liviut Pop, a tocat aceleasi texte pina a constatat ca partidul nu mai are nevoie de el si acum este ca o gogonea prinsa de bruma. Sper ca prin Baia Mare umbla cu palarie si cu barba, sa nu-l recunoasca cineva.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole