Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai curând de la conducerea țării”  

Reclame home 1
Reclame home 1

”Guvernul lui Iohannis îi omoară, la propriu, pe români. Oamenii mor din cauza prostiei, a incompetenței și a măsurilor criminale pe care guvernul Dreptei Unite le-a adoptat. Peste 5.000 de români au murit în numai trei luni, în iunie, iulie și august, din cauză că Guvernul a blocat accesul bolnavilor cronici la serviciile de sănătate de care aveau nevoie”, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

Datele INS arată că în perioada iunie – august, în România s-au înregistrat 7.441 decese în plus față de media ultimilor nouă ani, din care mai puțin de o treime, respectiv doar 2.291 au fost provocate de Covid-19.  ”Românii trebuie să sancționeze acest comportament criminal. Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai repede de la conducerea țării”, arată Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Românii trebuie să știe ce măsuri de austeritate a pregătit guvernul Dreptei Unite. PSD va obliga Guvernul Orban să vină în Parlament și să le prezinte românilor adevărul despre majorările de TVA, despre celelalte majorări de taxe și de impozite pe care vor să le ascundă înainte de alegeri, susțin reprezentanții social-democrați.

Oamenii nu au nevoie de viziuni de partid, ci de cifre. Una este proiecția de buget făcută la partid, alta obligația guvernului PNL de a pune pe masă și de a comunica țării măcar un proiect al bugetului pe anul viitor. Este mizerabil cum PNL cere să fie votat dar ascunde adevărul, umblă cu minciuni ca la alegerile prezidențiale, când actualul premier și miniștri săi susțineau că au bani în buget și vor majora, conform legii, pensiile și salariile profesorilor. Românii au fost deja amăgiți de PNL, pentru că cine minte odată, minte mereu”, a declarat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. liviub

  ce atzi facut, in afara de gargara, impotriva presedintelui …pnl? concret: asta, asta, asta…

  Reply
 2. Alegator

  Singurul lucru mai rau decat coronavirusul este ciuma rosie. Zetea ti-a ajuns, n-ai facut nimic. Gaseste-ti alta cariera.

  Reply
 3. Profu

  Taci Gavrilucâ, dute-n biata ta, ca n-ai fost in stare 4 ani sa dai drumul la o Groapa de Gunoi pentru Maramures.”G****e”!Acum vrei in parlament?Nu mai sunt atatia prosti care sa te voteze!Du-te “la gunoi”, rebutule!

  Reply
 4. dan

  Zetea, eu nu am constatat ca a crescut TVA. Tu prevezi viitorul? Atunci de ce nu vezi ca drumul tau in politica s-a ingustat?
  Profiti ca limba romana nu cearta pe nimeni cind sint folosite cuvintele ei si atunci vorbesti in mod „diareic”.
  Incearca sa iesi onorabil din schema, asa cum l-am sfatuit si pe Liviut Pop.
  Desigur, nu esti obligat sa asculti sfatul meu, dar fii atent ca urmele tale miros urit.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole