Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul PNL ataca sectorul construcții și IT”

Reclame home 1
Reclame home 1

IT-iștii și constructorii sunt noile ținte ale Guvernului PNL. După alegeri, PNL va tăia facilitățile pentru aceste două domenii cheie ale economiei, care contribuie cu 12% la Produsul Intern Brut, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul Partidului Social Democrat Maramureș pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

”Nu îi interesează faptul că 800.000 de oameni vor fi afectați. PNL arată, încă o dată, cât sunt de incompetenți și iresponsabili guvernanții actuali. Măsura de eliminarea a facilităților pentru construcții si IT lovește puternic în firmele românești. Vom avea iar pierdere economică, reducerea locurilor de muncă, scăderea exporturilor, plecarea din țară a IT-iștilor și a lucrătorilor din construcții”, susține candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul României, Gabriel Zetea.

Este o măsura asumată de PNL în programul său de guvernare, dar mascată printr-o formulare intenționat alambicată… ”PNL nu va majora sau introduce noi impozite și taxe. În etapa actuală, principalul efort va fi făcut pentru îmbunătățirea colectării veniturilor, prin: I) eliminarea distorsiunilor și lacunelor ce permit minimizarea poverii fiscale, asigurându-se corectitudinea și echitatea în sistem”, se arată în programul liberalilor.

”De altfel, premierul Orban s-a pronunțat clar împotriva exceptării de la plata impozitului pe profit pentru IT-iști. Dramatic este că PNL-ul sabotează două ramuri care au ajutat economia românească să nu fie îngropată definitiv de actuala guvernare. IT-ul și construcțiile sunt domeniile care au avut o contribuție pozitivă, chiar și-n situație de criză. Însă, pentru acest guvern haotic, țara trebuie guvernată cu frică și amenințări. În 6 decembrie să scăpăm de ei! În 6 decembrie să redăm România, românilor! În 6 decembrie să votăm împotriva acestui guvern mafiot și să alegem #sigurantaunuitraimaibun!”, transmite liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. dan

  Iar vorbeste Zaratustra despre viitor. Citi bani ia ca purtator de vorbe in locul PNL? E la negru sau cu program redus?
  Voi sesiza ITM-ul sa verifice legalitatea colaborarii cu PNL ca purtator de cuvint si vizionar.

  Reply
 2. Bercean Sidonia - Melania

  Acest Zetea , chiar le stie pe toate. A invatat multe de la nasul sau Ponta, de la maestrul Dragnea, chiar de la coana Viorica, iiar mai nou ia notite de la celebrul Ciolacu sarac cu duhul care inca nu si a definitivat studiile. Acuza guvernul ca nu incurajeaza IT si constructiile. Nimic adevarat din povestile sale. It edte o ramura de varf a economiei romanesti si se dezvolta in continuare, avand in vedere prohredul societatii in mod general. Acelasi lucru se petrece si in domeniul constructiilor mai cuseama ca se demareaza lucrari importante de infrastructura. Numai ca Zetea de formatie umanista sbsolvent al unui liceu de profil si dupa aceea studii superioare in domeniul tutismului nu intelege decat politic mecanismul de functionare a acestor ramuri de baza. Notiuni de economie nu are, asa ca bate campii cu hratie in scop electoral. Vorbeste, ca ii place mult, ca sa nu doarma

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole