Gabriel Zetea: „PSD Maramures are nevoie de experienta politica a lui Liviu Dragnea in campaniile electorale din 2016”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gabriel-zeteaMiercuri, 20 mai, la Bucuresti se intruneste Comitetul Executiv National al PSD. Acesta a fost convocat de urgenta in urma demisiei lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei si Publice (MDRAP), dar si din functia de presedinte executiv al PSD.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care a fost convocat la CNEx, a declarat ca mandatul filialei judetene al social-democratilor este pentru ramanerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte executiv al partidului.

”Si vineri, dupa ce ministrul Liviu Dragnea si-a depus demisia la nivelul Guvernului si a anuntat ca va renunta si la pozitia de presedinte executiv al partidului, dar si luni si marti, m-am intalnit cu toti primarii PSD din Maramures, care mi-au confirmat sprijinul pentru Liviu Dragnea. Sunt doua discutii distincte, care trebuiesc abordate diferit: pozitia de ministru al MDRAP si cea de presedinte executiv al PSD. In ceea ce priveste demisia din Guvern, consideram ca ea vine ca un gest de onoare, pe care il intelegem.

Consideram ca, in aceasta pozitie, PSD trebuie sa sustina numirea unei persoane care sa duca mai departe proiectele ultimilor trei ani. Avand in vedere faptul ca sistemul electoral din Romania functioneaza intr-un ciclu de patru ani de zile, din care deja s-au scurs trei ani, este oportun sa numim in fruntea MDRAP o persoana care sa cunoasca in detaliu programele si proiectele deja implementate la nivelul Ministerului. Numirea unei persoane straine ar implica riscul unei altfel de abordari a Dezvoltarii Regionale, cu un termen lung de implementare al unor noi proiecte. In ceea ce priveste pozitia politica, speram ca Liviu Dragnea va dori sa ramana in pozitia de presedinte executiv, deorece PSD are nevoie de experienta acestuia in campaniile electorale viitoare.

Mai mult, consideram ca, in cazul sau, nu se pot aplica rezolutiile Consiliului National care se refera la fapte de coruptie, fiindca el a fost condamnat doar pentru faptul ca a indemnat oamenii sa iasa la vot, lucru pe care toti l-am facut la acel referendum din iulie 2012”, a concluzionat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. chupaccabra

    si eu ca si cetatean de rand ma alatur Dvs Dle Zetea. adevarul e ca fara Dragnea nici nu as sti sa tin stampila in mana. si asa este, PSD-ul are nevoie de experienta manageriala a dlui Dragnea, experienta pe care a dovedit-o si in campania prezidentiala cand a reusit sa ii pape tot avansul lui Victor Ponta in doar doua saptamani, si asta prin mijloacele abordate, pumnul in gura diasporei, atacuri murdare si suburbane la adresa contracandidatului, minciuni cu duiumul si alte marlanii tipice anilor 90. Chiar are nevoie PSD de un asemenea strateg.

    Reply
  2. Vasile

    Nici nu stiu de ce va mai spun voua, psdistilor ca nu trebuie sa sustineti infractorii. Poate din dorinta utopica de a avea in Romania cel putin 2 partide puternice care sa alterneze la guvernare…Dar, aveti dreptate d-le Zetea. PSD-ul are nevoie de oameni ca Dragnea, Nastase, Nichita de la Iasi, Mazare de la Constanta, mahalagioaca de la Craiova etc. Ah, era sa uit de matusalemicul Iliescu. Scuzati!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *