Gabriel Zetea: ”PSD Maramures are un reprezentant la nivel central, prin vicepresedintele Gheorghe Simon”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabi Zetea2In cursul zilei de duminica, 18 octombrie, la Bucuresti a avut loc Congresul Extraordinar  al PSD, care a validat votul dat de organizatiile social-democrate din tara  pentru presedintele partidului, Liviu Dragnea, cu o saptamana in urma. Totodata, ieri, in cadrul Congresului, a fost ales, prin votul delegatilor, si presedintele executiv al PSD,  Valeriu Zgonea, precum si cei 14 vicepresedinti la nivel national.

Una dintre candidaturile pentru pozitia de vicepresedinte a apartinut deputatului de Maramures si presedinte executiv al organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Simon, care a fost sustinut de aproximativ 3.000 din cei 4.000 de delegati prezenti la Congres. Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a aratat ca aceasta functie onoreaza organizatia judeteana, insa implica si o mare responsabilitate.

”Pentru organizatia PSD Maramures, a detine functia de vicepresedinte la nivel national este o recompensa binemeritata pentru activitatea sustinuta din ultimii trei ani. Am crescut mult ca si organizatie politica, ne-am maturizat si am cautat, in aceasta perioada, sa promovam o echipa si nu interesul personal. Gheorghe Simon este membru al PSD din 1992. A urcat, pe rand, toate treptele politice pana la aceasta pozitie. A fost simplu membru de partid, a fost trezorier, consilier local, apoi consilier judetean, vicepresedinte al PSD Maramures, deputat, presedinte executiv al PSD Maramures, iar acum este vicepresedinte al PSD la nivel central. Asta arata, in primul rand, ca este un om de echipa. Am sustinut candidatura lui Gheorghe Simon si ma bucur ca am obtinut sprijinul organizatiilor PSD din Romania. Rezultatul primit prin vot, de colegul nostru, dovedeste ca PSD Maramures este o organizatie pe care conducerea centrala se poate baza. Prin intermediul vicepresedintelui ales la nivel national, Gheorghe Simon, vom incerca sa promovam un proiect politic pentru zona de Nord-Vest”, a declarat liderul judetean al PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2