Gabriel Zetea: PSD Maramures a depus listele pentru alegerile parlamentare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

candidati-psdJoi, 27 octombrie, la ora 15.00, PSD Maramures a depus la Biroul Electoral Judetean Maramures listele de candidati pentru Parlamentul Romaniei, atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat. Dosarele de candidatura au fost acceptate in unanimitate, iar lista social-democratilor este compusa in totalitate din maramureseni, oameni care reprezinta diferite domenii de activitate extrem de importante: sanatate, educatie si munca, economie, transport si finante, sport, mediul de afaceri, a aratat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Pentru Senatul Romaniei, lista este deschisa pe prima pozitie de ec. Sorina Pintea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris”,  pe locul doi se afla profesorul Liviu Marian Pop, senator, locul trei a revenit inginerului Anton Rohian, director, pe locul patru se afla inginerul Ioan Maties, care detine functia de primar, in timp ce locul cinci il ocupa economistului Liliana Moga, director.

La Camera Deputatilor lista este deschisa de inginerul Gheorghe Simon – deputat, urmat de economistul Marius Sorin Ovidiu Bota – senator, de economistul Calin Vasile Andrei Matei – deputat, de profesorul Gheorghe Bogdan Tomoiaga – antreprenor, de medicul Lucia Osan, inginerul Florin Podina – administrator, de inginerul Marcel Cosma, de economistul Ciprian Daniel Podar – account manager si de inginerul Ileana Pop – consilier parlamentar.

Gabriel Zetea: ”Toti candidatii PSD sunt in primul rand maramureseni, oameni ai locului”

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca PSD se tine de cuvant si propune maramuresenilor, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, o lista echilibrata, oameni ai locului, maramureseni cu experienta, femei si tineri.

”Ne tinem de cuvant. Am incercat sa selectam pentru Parlamentul Romaniei oameni care, fiecare pe domeniul lor de competenta, sa duca cu ei experienta acumulata in Maramures. Si fie ca vorbim de Sorina Pintea, cel mai bun manager al unui spital de stat din Romania, de Liviu Marian Pop, un om cu multa experienta in domenii de mare interes pentru maramureseni cum sunt legislatia muncii sau educatia, de Gheorghe Simon sau Bogdan Tomoiaga, oameni care cunosc problemele mediului de afaceri romanesc, de Sorin Bota, unul dintre cei mai respectati specialisti ai PSD in transporturi si fiscalitate, despre Calin Matei, un om pentru care problemele sportului nu mai sunt demult secrete, ne referim la profesionisti in care Maramuresul poate sa aiba incredere.

Vom incerca, in campania electorala, sa vorbim exclusiv despre proiectele si programele de guvernare ale PSD, despre felul in care putem sa imbunatatim cadrul legislativ din Romania, promovand, astfel, o campanie electorala curata. Sper ca si competitorii nostri electorali sa aiba aceleasi ganduri in urmatoarea perioada. Mult succes candidatilor PSD”, a precizat liderul filialei judetene a PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

candidati-psd1

candidati-psd2

candidati-psd3

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. Attila

  Ce umflat (la propriu) si bosumflat e plm! Stie ca locul 2 e la fel de eligibil ca locul 5. Si cat se dadea de ceasul mortii pe aici cu comentarii. De acum va trebui sa munceasca ceva, nu va mai avea programul de senator si timp de frecat menta.

  Reply
 2. mmm

  Primul rand de la stanga la dreapta – primul un incompetent care s-a remarcat prin faptul ca a ajutat un plagiator notoriu, al doilea un nimeni cu 0 realizari, al 3-lea Zetea un somnambul care are probleme cu fumatul poate si cu altceva, si care se remarca doar prin niste poze prin campanii electorale alipindu-se de ceva proiecte realizate de altcinevanu de el, a 4-a o doamna… si ultimul tovarasul Rohian, probabil cel mai decent dintre ei desi la realizari si el sta destul de rau… cu celelalte randuri nu are rost sa continuam ….

  Reply
 3. ION TARANU

  Poza de familie cu taranoiul ala de Rohian cu manurile bagate in jeburi pana-n cot! Nu i-a spus nimeni ca nu se face sa stai ca la piata ori la autobus cand te trage in fotochip pozarasul. Jaba , taranu tat taran ramane . Vai s-amar de c…lui.

  Reply
 4. etc

  VAI VAI de capul nostru .. va scriem neste mari simpatizanti ai PSD,, atunci intrebare:::::::::: voi neocomunisti chiar nu va spurcati de neste sa scapati de mizerii precum rohian, simon, bota, pop, mizerabilul matei care isi scoate beizadelelel din puscarii,, etc , etc pur si simplu o pangariti pe FEMEIA DE EXCEPTIE <<>> O ADMINRAM pentru curajul de a merge cu inca mari ramasite COMUNISTE CA SI CEI DE MAI SUS NOMINALIZATI !!!!!!!!!!!! ADEVARUL GOL ESTE CA MARI PROCENTE,,,, NU VETI REALIZA DIN PACATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. băimărean

  Și Sorina Pintea va trebui să dea socoteală pt. traficul cu medicamente anticanceroase.Pâna la urmă adevărul va răbufni.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2