Gabriel Zetea: PSD nu nationalizeaza si nu desfiinteaza Pilonul II de pensii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

In programul de guvernare al PSD nu exista nicio prevedere referitoare la nationalizarea sau desfiintarea pilonului II de pensii, arata liderii PSD, in urma discutiilor care au aparut tot mai des in spatiul public pe aceasta tema, provocand o serie de controverse. Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, vicepresedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, considera ca se impun cateva precizari, datorita faptului ca multi reprezentanti politici ai PNL sau USR folosesc momentul doar pentru dezinformare.

” PSD nu va lua, niciodata, nicio masura care sa duca la desfiintarea Pilonului II de pensii. Fondurile apartin contribuabililor si nu pot fi desfiintate. Totodata, Pilonul II nu se poate nationaliza, pentru ca nu contine fonduri private, ci fonduri publice si imi doresc ca acest lucru sa fie foarte bine inteles de toata lumea, pentru a opri astfel toate dezinformarile aruncate in media si pe retelele de socializare de reprezentatii PNL si ai USR”, a precizat liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Un alt raspuns care ar trebui sa clarifice faptul ca exista o dezbatere este acela ca, aceasta a aparut la initiativa PSD, din dorinta ca romanii sa stie ce avantaje pot avea de la Pilonul I de pensii si de la Pilonul II.

”Vom avea public, in perioada urmatoare, o analiza financiara clara a Pilonului II, astfel incat sa se poata face comparatia intre beneficiile pe care le are cineva care contribuie doar la Pilonul I si cineva care contribuie atat la Pilonul I cat si la Pilonul II. Romanii vor avea astfel posibilitatea, in cunostinta de cauza, sa opteze pentru fondul unde doresc sa isi tina banii de pensie.

Nicio alta discutie nu este asumata de catre PSD sau de catre Coalitia la Guvernare PSD-ALDE, iar informatiile care sunt aruncate in spatiul public reprezinta doar o noua incercare a Opozitiei de a critica guvernarea, fara a avea insa un fundament real”, a conchis vicepresedintele PSD al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole