Gabriel Zetea (PSD): ”Parlamentarii social-democrati prezinta Programul de Guvernare al PSD, care va aduce mai multi maramureseni in clasa de mijloc”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

campanieA trecut o noua saptamana de campanie electorala, zile care i-au gasit pe reprezentantii social-democratilor in mijlocul maramuresenilor. S-a incheiat o saptamana in care candidatii PSD pentru Parlamentul Romaniei la alegerile din 11 decembrie 2016 au fost in targuri, in piete, in fabrici si in cartiere, pentru a se intalni cu electoratul si pentru a prezenta, de la om la om, programul de guvernare al PSD. Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures a declarat ca, odata reveniti la guvernare, social-democratii au un plan clar, bazat pe cifre si date exacte, al carui scop este de a aduce cat mai multi romani, cat mai multi maramureseni in clasa de mijloc.

”S-a incheiat o noua saptamana de campanie electorala si ne apropiem, cu pasi repezi, de momentul decisiv, ziua in care toti maramuresenii sunt asteptati la vot pentru a-si alege reprezentatii in Camera Deputatilor si Senat. Prin optiunea pe care si-o vor exprima in ziua votului, in 11 decembrie 2016, locuitorii Maramuresului vor stabili si viitoarea guvernare la nivel national. Indraznesc sa cred in Maramures si indraznesc sa cred in intelepciunea maramuresenilor.

Cred in candidatii propusi de PSD Maramures pentru listele la Senatul Romaniei si Camera Deputatilor. Cred in fiecare candidat al PSD Maramures, asa cum stiu ca foarte multi maramureseni cred ca putem avea cu totii o viata mai buna, o viata care sa aduca cat mai multi romani in clasa de mijloc. In saptamana care tocmai s-a incheiat, atat Sorina Pintea, cat si Liviu Marian Pop, Aton Rohian, Ioan Maties sau Liliana Moga, candidatii PSD pentru Senatul Romaniei, cat si Gheorghe Simon, Sorin Bota, Calin Matei, Bogdan Tomoiaga, Ileana Pop, o parte dintre candidatii nostri pentru Camera Deputatilor au fost, zi de zi, in mijlocul maramuresenilor si le-au prezentat programul de guvernare al PSD pe domenii de activitate: economie, sanatate, agricultura, sport, mediu de afaceri, invatamant.

Candidatii nostri nu au participat la lansari fastuoase, cum au facut adversarii nostri politici, unde sa impuna membrilor si simpatizantilor de partid sa fie prezenti doar ca sa ii aplaude. Reprezentantii PSD Maramures au putut fi vazuti in targurile din Ulmeni, Botiza, Targu Lapus, Somcuta Mare, Sighetu Marmatiei, Ruscova, Moisei, Bicaz, Sacel, Ieud, la intalniri informare cu locuitorii din cartierele baimarene, din Borsa, din Sighet, din Viseu de Sus, la discutii in fabrici si uzine.

Candidatii PSD Maramures pentru Parlamentul Romaniei sunt si vor fi in mijlocul maramuresenilor pana in ultima zi a campaniei electorale, o campanie de la om la om, de la maramuresean la maramuresean. PSD Maramures este partidul pe a carui lista pe care se regasesc, exclusiv, doar locuitori ai judetului, atat nume vechi, profesionisti cu experienta, cat si nume noi, femei si tineri care au sansa de a promova legi la nivelul Parlamentului, legi care sa aduca tuturor un plus de bunastare. Cred in candidatii propusi in PSD si indraznesc sa cred in votul maramuresenilor, la alegerile din 11 decembrie 2016”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

campanie3

campanie2

campanie1

campanie4

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. laurdan

    Sunt convins.La cum duduie economia judetului si la ce programe de dezvoltare economica avem,milionarii o sa ajungă in clasa de mijloc iar cei din clasa de mijloc mai mult ca sigur in clasa de jos.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2