Gabriel Zetea: ”PSD si PER au incheiat un protocol de colaborare administrativa la nivelul Consiliului Judetean” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

protocol per psd (1)PSD Maramures este castigatorul net al alegerilor locale la nivelul judetului motiv pentru care, imediat dupa validarea rezultatelor, presedintele filialei judetene a social-democratilor, Gabriel Zetea a inceput negocierile cu toate partidele care au trecut pragul de 5%, mai putin cu PNL. Astfel, saptamana trecuta au fost semnate primele doua protocoale de colaborare politica si administrativa cu PMP si UDMR, iar miercuri, 22 iunie, a fost semnat si protocolul de colaborare cu reprezentantii Coalitiei pentru Baia Mare. In cursul zilei de joi, 23 iunie, presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a semnat un nou protocol de colaborare administrativa la nivelul Consiliului Judetean Maramures cu Partidului Ecologist Roman (PER), reprezentat prin Cristian Anghel.

”Am inceput, din 6 iunie 2016, un proces de consultari cu partidele care au trecut pragul electoral in Maramures la nivelul consiliilor locale si al Consiliului Judetean, pentru a gasi puncte comune in programele de dezvoltare propuse maramuresenilor in campania electorala.

Am inceput negocierile cu reprezentantii Coalitiei pentru Baia Mare, castigatorii alegerilor din municipiu. Am semnat deja protocoale de colaborare politico-administrativa cu PMP, UDMR, Coalitia pentru Baia Mare, iar acum semnam protocolul de colaborare administrativa la nivelul Consiliului Judetean Maramures cu reprezentantii PER. Ne bazam unii pe altii si pe cuvantul pe care ni-l dam ca oameni, iar apoi ca politicieni.

Am incredere in experienta si expertiza lui Cristian Anghel, care stiu ca poate sa aduca la nivelul administratiei judetene proiecte importante. Vom continua impreuna cele doua proiecte mari desfasurate si de vechiul Consiliu la nivelul judetului, respectiv Sistemul de Management al Deseurilor si Aeroportul International Baia Mare, insa vom demara si proiecte noi. Ne vom concentra pe imbunatatirea infrastructurii judetene prin atragerea de fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR), dar si pe fonduri provenind din programele guvernamentale.

Partidul Ecologist Roman are o componenta importanta de mediu, care poate fi adusa in viitoarele programe ale Consiliului Judetean, iar PSD are in atentie, de asemenea, un important program de mediu. Maine va fi validat noul Consiliu Judetean si apoi, de luni, ne vom apuca cu totii de treaba”, a declarat liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Cristian Anghel: ”PER incearca sa ofere o directie constructiva in Maramures”

Cristian Anghel a declarat ca a avut ezitari intre a alege Consiliul Local sau Consiliul Judetean Maramures, insa s-a hotarat, la final, sa faca administratie la nivel judetean.

”Am avut de ales intre CL si CJ si se pare ca sunt mai aplecat spre latura judeteana. In decizia mea au stat mai multe argumente, insa ca partid am incercat sa avem o directie constructiva. PER a incercat, in prima faza, sa ofere o majoritate PNL, dar conditia noastra a fost sa isi castige o majoritate stabila la nivelul Consiliului Judetean, lucru ce nu s-a materializat. Acesta este motivul pentru care ne-am repliat si am semnat un protocol de colaborare cu PSD, colaborare care sper sa fie una benefica si in interesul cetatenilor”, a declarat Cristian Anghel, presedintele PER Maramures.

Biroul de presa al PSD Maramures

protocol per psd (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

  Una din cele mai FAINE COALITII,, data fiind si marea experienta al d-nului CRISTIAN ANGHEL in ADIMNISTRATIE PUBLICA LOCALA JUDETEANA SI CHIAR PARLAMENTARA veti vedea rezultate va dorim tot binele din lume !!!!!!!!!!! mari succese!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Emil

  PER = PEnalul Recidiveaza. Nu uitati ca a stat consilierul lui Ciceu si in multe l-a sfatuit. Si prost.

  Reply
 3. George

  Oare nu presedintele PER era indreptatit sa semneze protocolul? De ce il lasa pe Anghel ca pe riie sa il inlocuiasca? Doamne, putina minte au PER-isti, de-l lasa pe acest infractor sa se infiltreze din nou intre noi !!! Aceasta e calea democratica, prin care ciuma umple societatea. Gaseste cite un partidulet de fraieri si intra in luminile rampei ca nou vopsit. Ce trist, ce trist…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole