Gabriel Zetea: ” PSD trebuie sa intre in 2016 cu o conducere aleasa legitim, conform statutului PSD”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gabriel-zeteaPSD Maramures a adoptat luni, 20 iulie, in cadrul Biroului Politic Judetean (BPJ) de conducere al organizatiei doua hotarari, mandatandu-l pe presedintele filialei judetene, Gabriel Zetea sa le sustina in cadrul Comitetului Executiv National (CNEx) de miercuri, 22 iulie, de la Bucuresti. Cele doua hotarari fac referire la mentinerea guvernarii PSD alaturi de UNPR si ALDE, respectiv organizarea unui Congres al PSD, care sa aleaga o conducere legitima in anul 2015.

Facand referire la mandatul cu care pleaca la Bucuresti, presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a aratat ca social-democratii au nevoie de unitate si de rezolvarea rapida a tuturor problemelor interne, pentru a se putea pregati pentru alegerile care urmeaza in anul 2016.

”M-am consultat foarte mult, in aceasta perioada, cu colegii mei social-democrati maramureseni si am ajuns la concluzia ca ne dorim, pentru perioada urmatoare, in primul si in primul rand ca PSD sa mentina guvernarea, o guvernare buna, in beneficiul romanilor si cu rezultate de netagaduit.

Am muncit enorm in ultimii trei ani, in Maramures, pentru a recupera decalajul investitional lasat de pedelisti. Doar Guvernul Victor Ponta este cel care a inteles cu adevarat, in ultimii ani, problemele Maramuresului. De aceea, mentinerea guvernarii asigura, credem noi, si in continuare, atentia pe care Maramuresul o merita de la centru.

In acelasi timp, PSD trebuie sa intre in anul 2016, in pregatirea alegerilor locale si parlamentare, cu o conducere aleasa legitim, conform statutului PSD”, a aratat liderul judetean al PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a subliniat faptul ca nu vrea sa intre in detalii privind statutul adoptat in 2013, dar el ridica unele probleme  pe care le va semnala in cadrul sedintei Comitetului Executiv.

”Rezolvarea rapida a disputelor de leadership in cadrul PSD si in acelasi timp sustinerea fara echivoc a partidului trebuie sa fie gandurile tuturor colegilor care vor intra in sedinta Comitetului Executiv National. Orice lupta, orice vot unul contra altuia, nu fac decat sa ridice mingi la fileul opozitiei, in loc sa ne ocupam de problemele reale ale romanilor si prioritatile guvernarii PSD: Codul fiscal si legea salarizarii”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *