Gabriel Zetea: ”Sorina Pintea va lasa o amprenta corecta in ceea ce priveste sanatatea din Romania”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inaintea  debutului sedintei Consiliului Judetean Maramures de miercuri, 31 ianuarie 2018, seful administratiei judetene, Gabriel Zetea a dorit sa transmita felicitarile sale Sorinei Pintea, manager al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Cosntantin Opris” Baia Mare, care a depus juramantul de credinta in Guvernul Dancila, fiind investita in functia de ministru al Sanatatii.

”Este, in ultimul an, al doilea reprezentant al Consiliului Judetean Maramures care ajunge in Guvernul Romaniei, ocupand o pozitie de ministru. Primul a fost Gheorghe Simon, fost ministru al Economiei, care mai multe mandate la rand a fost consilier judetean, iar faptul ca reprezentanti ai Consiliului Judetean Maramures obtin demnitati atat de inalte in administratia centrala a statului roman ar trebui sa ne onoreze pe toti.

Mai mult, cred ca ar trebui sa ne bucuram cu totii pentru nominalizarea Sorinei Pintea, care a avut rezultate exceptionale, invidiate de catre alte judete in ceea ce priveste felul in care a reusit sa managerieze activitatea la Spitalul Judetean. A preluat un spital cu foarte multe probleme, cu foarte multe datorii si a reusit, prin activitatea sustinuta a ultimilor ani, sa creasca foarte mult veniturile unitatii medicale, realizand numeroase investitii.

A reusit sa finalizeze, alaturi de aparatul propriu al Consiliului Judetean Maramures, un proiect important de reabilitare a intregii cladiri spitalicesti, proiect care pornise cu stangul in urma unor proiecte tehnice gresite. Este omul in care putem sa avem incredere ca va reprezenta cu cinste judetul Maramures la cel mai inalt nivel si ca va fi unul dintre ministrii Sanatatii care va si lasa o amprenta corecta in ceea ce priveste sanatatea din Romania.

Am vazut primele sale declaratii care sunt extrem de apreciate de catre presa centrala, lucru care nu poate decat sa ne bucure”; a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole