Gabriel Zetea sustinut de PSD, Coalitia pentru Baia Mare, PMP si UDMR pentru pozitia de presedinte al Consiliului Judetean

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Gabi ZeteaFortele politice care vor forma noile majoritati in Consiliul Judetean Maramures si Consiliul Municipal Baia Mare si-au dat mana in interesul baimarenilor si al maramuresenilor. La conferinta de presa desfasurata in Sala Millenium din Baia Mare au participat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures, Mihaela Pusnava, reprezentantul Coalitiei pentru Baia Mare, Lucian Morar, prim-vicepresedinte PMP Maramures, Doru Dancus, presedinte PNTCD Maramures, Noemi Vida, presedintele Organizatiei Teritoriale UDMR Baia Mare.

Potrivit reprezentantilor fortelor politice, protocoalele parafate intre partide au avut ca scop constituirea de majoritati solide in CJ si CL Baia Mare, care sa duca la proiecte benefice pentru municipiul nostru, precum si pentru Maramures. Baia Mare, Capitala Europeana a Culturii in 2021 este un proiect ambitios, pentru reusita caruia toate fortele politice si-au dat mana. Alte doua proiecte sensibile si care au nevoie de sustinere la nivelul judetului sunt Sistemul de Management al Deseurilor si Aeroportul International Baia Mare.

Lucian Morar (PMP) si Doru Dancus (PNTCD), viitorii vicepresedinti ai CJ Maramures

Potrivit declaratiilor politice, pe langa protocoalele incheiate cu UDMR si PMP, Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures are si sustinerea Coalitiei pentru Baia Mare pentru pozitia de presedinte al Consiliului Judetean. Consilierii judeteni care vor fi sustinuti pentru pozitiile de vicepresedinti sunt Lucian Morar (PMP) si Doru Dancus (PNTCD).

In ceea ce priveste viceprimarii de Baia Mare, Coalitia l-a propus pe Marinel Rob, iar UDMR pe Noemi Vida, cei doi fiind sustinuti atat de PSD, cat si de PMP. Viceprimar cu atributii de primar va fi numit Marinel Rob, pana la clarificarea situatiei juridice a primarului ales, Catalin Chereches.

Gabriel Zetea: Nu mai trebuie sa punem orgoliile politice inaintea administratiei locale sau judetene

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a tinut sa multumeasca tuturor partenerilor de la UDMR, PMP si Coalitia pentru Baia Mare pentru ca au aratat interes in a discuta cu social-democratii proiectele importante la nivel de municipiu si de judet.

”Campania electorala s-a incheiat, nu mai trebuie sa punem orgoliile politice in fata administratiei. Interesul baimarenilor si al maramuresenilor trebuie sa primeze si sper sa lucram foarte bine in urmatorii patru ani. Atat in Consiliul Judetean, cat si in Consiliul Local Baia Mare avem oameni tineri, care vor veni cu o noua viziune. Ii felicit pe colegii mei propusi pentru pozitiile de vicepresedinti ai CJ Maramures, Lucian Morar si Doru Dancus si cred ca vom colabora foarte bine in acest mandat”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Noemi Vida: UDMR este un partener loial, care isi respecta cuvantul dat

Noemi Vida, presedintele Organizatiei Teritoriale UDMR Baia Mare si presedinte al filialei judetene al UDMR a reiterat faptul ca sunt parteneri loiali, care isi respecta cuvantul dat si odata ce au intins mana sau au facut o promisiune, aceasta va fi onorata pana la capat. ”Echipa de consilieri a fost aleasa de cetateni, atat la nivelul Consiliul Municipal, cat si al Consiliului Judetean. Certurile, compromisurile, discutiile din timpul campaniei electorale trebuie lasate in urma si acum ne vom concentra sa facem o buna administratie in folosul cetateanului”, a declarat Noemi Vida.

Lucian Morar: Am pornit discutiile cu PSD, cei care au castigat aceste alegeri

Lucian Morar (PMP) a aratat ca au fost foarte multe speculatii , in ultima perioada, cu privire la partidul pe care il reprezinta.

”Vorbim despre un partid nou format, un partid care face politica alegatorului, a maramureseanului. Odata incheiate alegerile am demarat discutii cu cei care au castigat in judetul nostru, respectiv PSD, iar apoi cu Coalitia pentru Baia Mare, castigatorii din municipiu. PMP va sustine toate proiectele importante si va corela in viitorul portofoliu proiecte personale propuse in timpul campaniei electorale. Suntem un partid serios, care si-a dat cuvantul si care are onoare”, a subliniat Lucian Morar.

Doru Dancus: Vom asigura stabilitate in Baia Mare si in Maramures

Presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus propus propus pentru pozitia de vicepresedinte al CJ Maramures de Coalitia pentru Baia Mare si sustinut si de PSD, PMP si UDMR a aratat ca, dupa 30 de zile de campanie electorala si doua saptamani de negocieri, toate fortele politice participante la conferinta de presa au ajuns, impreuna, castigatori ai alegerilor.

”Dorim sa asiguram stabilitate in Baia Mare si in Maramures, iar pentru aceasta avem nevoie de o majoritate confortabila. Am gasit elemente care sa ne lege, avem proiecte comune si vom munci impreuna pentru realizarea lor in interesul cetatenilor. Multumesc colegilor din Coalitia pentru Baia Mare ca m-au propus pentru pozitia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, iar prietenilor din UDMR si PMP ca nu s-au lasat convinsi de alte grupari sa schimbe tabara. Inca de la prima conferinta de presa a Coalitiei pentru Baia Mare am aratat ca dorim sa colaboram cu PSD si UDMR, iar faptul ca a intrat si PMP ne bucura”, a precizat Doru Dancus.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Emil

  In situatia in care Dl. Dancus Doru va fi vicepresedintele Consiliul Judetean, se va afla in conflict de interese ( in incompatibilitate) avand in vedere ca sotia dansului este Directorul unei institutii aflata in subordinea Consiliului Judetean?

  Reply
  1. George

   Normal ca se va afla in stare de incompatibilitate!!!!, dar pe cine intereseaza ?? si cei ce si-au angajat rudele la cabinetele lor, ( este vorba de parlamentari) nu patesc nimic!

   Reply
 2. STEKO

  Vai, vai,vai! Orice idiot isi da seama de profunditatea acestor cuvinte! Patriotism, abnegatie, munca in folosul cetateanului. Lealitatea udemereului, cinstea penetecedeului, onoarea pesedista, cei nici 10%al peneleului. Emigrati fratilor ca nori negri se vad la orizont. Si dau semne ca vor ramine citeva cincinale… 🙁

  Reply
  1. dilau

   prietene steko, ala care a zis primul : – “politica e o curva” – merita o statuie. o statuie in fata parlamentului din fiecare tara, chiar in fata parlamentului european si a casei albe. eu sint basist convins inca de pe vremea cind acesta si boc taia pensiile si salariile dar sint ferm convins ca nu mai e mult pina cind il vad pe marinar si dragnea cum negociaza ciolanul. inca mai cred in democratie si a faptului ca cineva trebuie sa ne conduca dar……. imi vine sa-mi dau pumni in …..

   Reply
 3. mmm

  mi greata sa mai citesc stirile … dupa ce 4 ni de zile a somat, comunistul de Zetea ajunge presedinte al consiliului judetean … nu va suparati dar nemeritam soarta …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1