UPDATE: Gabriel Zetea, sustinut pentru functia de vicepresedinte al PSD

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: PSD Maramures a remis un comunicat de presa pe aceasta tema:

Social-democratii maramureseni s-au reunit joi, 7 martie, intr-o sedinta a Biroului Permanent Judetean, pentru a aproba rezolutiile Organizatiei PSD Maramures privind sustinerea liderului judetean, Gabriel Zetea si a fostului ministru, Doina Pana, pentru functiile de vicepresedinti ai Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, propuneri care vor fi votate in cadrul Congresului Extraordinar al formatiunii, care va avea loc in 10 martie, la Bucuresti. Totodata, in cadrul aceleiasi sedinte s-a aprobat si rezolutia Organizatiei PSD Maramures pentru sustinerea lui Marian Neacsu in functia de secretar general al PSD la nivel central.

”Organizatia Judeteana a PSD Maramures, intrunita in sedinta din 7 martie 2018, isi manifesta sustinerea totala pentru Gabriel Valer Zetea, presedintele Partidului Social Democrat, filiala Maramures, propus pentru functia de vicepresedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, la Congresul PSD din 10 martie 2018. Mentionam rezultatele istorice pe care filiala PSD Maramures le-a inregistrat sub conducerea sa, incepand cu anul 2014, atat la alegerile europarlamentare, cat si la alegerile prezidentiale, iar apoi la alegerile locale si la cele parlamentare”, se arata in textul rezolutiei.

In ceea ce priveste sustinerea acordata Doinei Pana pentru functia de vicepresedinte al Regiunii Nord Vest, Organizatia PSD Maramures a subliniat, in textul rezolutiei, rezultatele remarcabile pe care le-a inregistrat in mandatele sale de ministru al Apelor si Padurilor, dar si in cadrul Organizatiei Bistrita-Nasaud.

Cea de-a treia rezolutie de sustinere propusa de Organizatia PSD Maramures este pentru ca Marian Neacsu sa continue mandatul de secretar general al partidului, fiind precizate, in rezolutie, capacitatile sale organizatorice si relatia de buna colaborare pe care o are cu toate organizatiile social-democrate din tara.

Organizatiile PSD au decis, in cea mai mare parte, ce reprezentanti vor trimite, pe regiuni, pentru a candida la posturile de vicepresedinti la Congresul din 10 martie. In noua conducere vor fi 8 vicepresedinti femei si 8 vicepresedinti barbati, scrie gandul.info.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, este sustinut pentru functia de vicepresedinte, iar din Regiunea Nord-Vest favorita mai este si Doina Pana.

Ce reprezentanti trimit organizatiile PSD pentru functiile de vicepresedinti, potrivit gandul.info:

Bucuresti – Gabriela Firea si Robert Negoita

Regiunea Sud-Vest -Oltenia – Olguta Vasilescu si Paul Stanescu

Regiunea Sud- Muntenia – Ciprian Pandea si posibil Rovana Plumb

Regiunea Vest – Natalia Intotero si Mihai Fifor

Regiunea Centru – Bogdan Trif si Roxana Manzatu

Regiunea Sud-Est – Marian Oprisan si Mirela Furtuna

Regiunea Nord-Vest – Doina Pana si posibil Gabriel Zetea

Regiunea Nord-Est – Doina Elena Federovici si Dumitru Buzatu

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole