Gabriel Zetea, sustinut in unanimitate de Organizatia PSD Baia Mare pentru presedintia CJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabriel Zetea10La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat mini-conferinta pentru desemnarea consilierilor judeteni din partea Organizatiei PSD Baia Mare, pentru forul administrativ al judetului. In cadrul intalnirii, social-democratii baimareni, la propunerea noului presedinte ales, deputatul Florin Tataru, au votat in unanimitate sustinerea lui Gabriel Zetea, liderul judetean al PSD, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Deputatul Florin Tataru, presedinte al PSD Baia Mare a declarat ca organizatia pe care o conduce a avut privilegiul si onoarea ca, in prima mini-conferinta de desemnare a candidatilor pentru CJ, sa faca si propunerea catre PSD Maramures, ca pentru functia de presedinte sa fie sustinut liderul social-democratilor, Gabriel Zetea.

”Este nu numai o propunere fireasca, din perspectiva activitatii pe care Gabriel Zetea a desfasurat-o in cei patru ani de mandat, ca vicepresedinte al Consiliului Judetean, dar este si o propunere care, in opinia mea, personal, dar si a organizatiei PSD Baia Mare, ridica standardul de performanta administrativa la un nivel pe care CJ Maramures nu l-a mai atins pana acum. Sunt convins ca propunerea PSD Baia Mare va intruni sufragiile unanime ale intregii organizatii PSD, respectiv a tuturor mini-conferintelor de alegeri pentru candidatii care ne vor reprezenta in Consiliul Judetean”, a declarat presedintele PSD Baia Mare, deputatul Florin Tataru.

florin tataru

Nominalizat ca si candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures de catre colegii sai social-democral din Baia Mare, liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca isi va asuma castigarea presedintiei in judet, pentru a repara neajunsurile guvernarilor de dreapta.

”Doresc, in primul rand, sa multumesc colegilor mei social-democrati baimareni, pentru o propunere care ma onoreaza, dar, mai mult ca orice, ma obliga la o munca si mai accentuata pentru promovarea proiectelor judetului Maramures si, in principal, a proiectelor comunitatilor locale. Am fost prezent, in ultimii patru ani, in aproape fiecare localitate din judet, la sedintele consiliilor locale.

Eu cred ca doar la fata locului, in mijlocul comunitatilor, luand pulsul direct al maramuresenilor se poate face la nivelul Consiliului Judetean Maramures o prioritizare si o ierarhizare a proiectelor care treneaza de prea multi ani. PSD nu a castigat niciodata, in mod direct, in judetul Maramures, functia de presedinte de Consiliu Judetean. Pana acum, acest portofoliu a apartinut exclusiv partidelor de pe dreapta esichierului politic.

Suntem multumiti de infrastructura judeteana, in urma unor guvernari de dreapta in Maramures? Suntem satisfacuti de dezvoltarea economica a judetului? De perspectiva care se ofera tinerilor? Eu spun ca nu, pentru ca in Maramures e loc de mult mai bine. Tocmai de aceea, PSD trebuie sa isi asume castigarea presedintiei Consiliului Judetean Maramures, pentru a repara neajunsurile guvernarilor succesive de dreapta, asa cum guvernele PSD, de-a lungul timpului, au reparat dezastrele economice ale PNL si PDL”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

  1. Frunza

    Mai Zetea Gabriel iti aduci aminte cum l-ai detronat pe dr.Blajan I.,cum ai intrat in conducerea organizatiei judetene pe usa din dos ca si un las ajutat de Victor Ponta nasul tau, ai uitat cum ai dat alimente expirate la aceea gradinita din Seini , ai uitat cum il pupai pe Ursache cand venea in Maramures???, ori mintea dumnitale este limitata a fi un om de casa mai marilor de la Bucuresti pe care ii alimentezi cu palinca si alte produse ,cartea ta de vizita este esecul proiectului AEROPORT Baia Mare , desi aveai un secretar de stat din organizatia ta cel cu bube la cap si pe fata.PSD va obtine maxim 9% din voturi cu asemenea lideri.

    Reply
  2. Frunza

    P.S. sunt si voi ramane cu sufletul la P.S.D.dar nu ii voi vota pe acesti oportunisti sunteti rusine partidului,,,,,,,,,,,,,,

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2