Gabriel Zetea: ”Tara Lapusului i-a propus pentru Consiliul Judetean pe social-democratii Claudiu Muresan si Florin Podina”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel zeteaPSD Maramures si-a propus un nou exercitiu de democratie si, pentru a asigura cu adevarat reprezentativitatea intregului judet in Consiliul Judetean, a lasat la nivelul organizatiilor locale desemnarea candidatilor pentru lista la CJ. In acest fel, se aduc mai aproape de Consiliul Judetean proiectele comunitatilor, prin oamenii care traiesc efectiv acolo. Acest mod de desemnare al candidatilor reprezinta o premiera pentru partidele politice din Maramures. La mini-conferinta organizata in Țara Lapusului au fost alesi, prin vot, social-democratii Claudiu Muresan, din Targu Lapus si Florin Podina, din Baiut.

Claudiu Muresan: ”Doresc sa ajut cat mai mult Tara Lapusului”

claudiu muresan1

Claudiu Muresan, propus de organizatia Targu Lapus, are 38 de ani si este sef de productie la o societate economica din localitatea lapusana. Totodata, este si candidatul PSD Maramures pentru Primaria Targu Lapus, avand la activ doua mandate de consilier local. ”Multumesc colegilor din zona, care m-au propus, dar si conducerii judetene a PSD, ca ofera o sansa tinerilor. Eu am o oarecare experienta in administratia locala, fiind la cel de-al doilea mandat de consilier local. Zona noastra a incercat mereu sa promoveze tinerii, iar daca anul trecut ne-a reprezentat colegul nostru, Calin Tuns, in Consiliul Judetean Maramures, acum aceasta onoare mi-a revenit mie. A fost o nominalizare pe care am acceptat-o cu responsabilitate si am speranta ca ma voi descurca, reprezentand zona cu multa daruire”, a declarat social-democatul Claudiu Muresan.

Florin Podina: ”Activitatea ultimilor ani este rasplatita prin aceasta candidatura”

Florin Podina

Florin Podina are 32 de ani, este inginer si director de societate, traieste in comuna Baiut, in timp ce familia lui este din Cupseni. ”Ma simt legat de zona Lapus, de loc fiind din comuna Cupseni. Sunt incantat de aceasta nominalizare si de faptul ca pot reprezenta Țara Lapusului in Consiliul Judetean Maramures. In ultimii ani am avut o activitate constanta si determinata atat in cadrul TSD Baia Mare, cat si in cadrul TSD Maramures si consider ca toata munca depusa de-a lungul timpului si-a primit acum rasplata”, a concluzionat Florin Podina.

Gabriel Zetea: ”Candidatii pentru CJ din Tara Lapusului au realizari notabile in activitatea depusa”

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca, in ceea ce priveste candidatii PSD pentru Consiliul Judetean Maramures, acestia trebuie sa reprezinte o echipa echilibrata, sa fie atat oameni cu experienta, cat si oameni noi, carora incet-incet sa le fie predata stafeta. ”Propunerile de candidati ai PSD din Țara Lapusului pentru Consiliul Judetean Maramures reprezinta doi oameni tineri, neimplicati pana acum in administratia judeteana, care au demonstrat, insa, mult profesionalism in viata economica privata. Ambii au realizari notabile pentru varsta lor, iar daca au reusit in activitatea privata, atunci sunt convins ca pot imprumuta aceasta experienta si in viata publica, iar Claudiu Muresan are deja cunostinte din calitatea de consilier local. Administratia publica locala din intreaga zona a Lapusului are nevoie de elanul tineresc al viitorilor consilieri judeteni, Claudiu Muresan si Florin Podina, si doresc sa multumesc si eu organizatiilor prezente la mini-conferinta PSD din Țara Lapusului pentru aceste propuneri”, a precizat vicepresedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD MM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1