Gabriel Zetea: „Unii alesi ar trebui sa inteleaga ca azi nu mai avem campanie electorala”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, afirma ca unii alesi ar trebui sa inteleaga ca azi nu mai avem campanie electorala.

El a facut aceste afirmatii in contextul vizitei pe care a primit-o de la deputatul Norbert Apjok (UDMR), primul parlamentar (exceptand pe cei ai PSD) care l-a vizitat la Consiliul Judetean dupa preluarea mandatului.

Liderul social-democrat si-ar dori sa-i vada pe parlamentarii maramureseni ca nu stau degeaba si isi primesc banii pentru alte lucruri decat pentru cele pentru care au fost alesi.

„Primul parlamentar din Maramures (in afara de cei de la PSD care vin saptamanal) care dupa preluarea mandatului la finalul anului trecut vine la Consiliul Judetean Maramures si se arata interesat de proiectele si programele de dezvoltare a judetului.

Multumesc domnului deputat si pentru votul dat in Parlament pentru amendamentul prin care judetul a primit 15 milioane de lei pentru plata lucrarilor de la Aeroportul International Baia Mare. Parlamentarii PSD si UDMR au fost de altfel si singurii care au sustinut acest amendament.

Unii alesi ar trebui sa inteleaga ca azi nu mai avem campanie electorala, ca politica conteaza mai putin daca nu exista si rezultate in plan administrativ. As vrea sa vad parlamentarii maramureseni (mai ales cei din opozitie) ca nu stau degeaba si isi primesc lefurile doar pentru a bate din gura in conferinte de presa. Consiliul Judetean Maramures si primarii maramureseni au nevoie de reprezentare la Bucuresti… asa ca hai la munca fara vorbarie inutila!”, a spus Gabriel Zetea pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Alina

  Si mai sunt acei alesi care nu au vreo treaba cu posturile care le ocupa si care ar trebui sa inteleaga ca nu e suficienta slugarnicia ci trebuie sa serveasca si partidul.

  Reply
 2. Vasile

  Da, vorbeste dl Zetea care la fiecare inaugurare de centrala termica sau biserica primeste o diploma de participare si o pune pe Facebook. El nu e in campanie, nu, niciodata.

  Reply
 3. dan

  Vasile, nu te prosti. Reprezentarea face parte din activitatea publica, asa cum tu stai in tribuna si aplauzi la meci. Antrenorul saluta presa si da interviuri.

  Reply
 4. G.B

  Hai ma Zetea,ne povestesti de parlamentarii PSD,aia care in celalalt mandat au fost niste ilustri obscuri si care pentru judetul asta nu au facut absolut nimic.Parca sunt niste clone de-a lui Titus Pasca.Ce ni-e Tanda,ce ni-e Manda,asa cum tu esti pentru noi ditamai Ciceu 2! Politruc pana in maduva oaselor,iar daca continui cum ai inceput nu o sa mai stim care presedinte a fost mai catastrofal pentru judetul asta,tu,Flore sau Mirciulica Man?

  Reply
 5. Man D.

  Domnule Zetea,de ce nu schimbați doua – trei persoane corupte din fruntea deconcentratelor,de exemplu.
  Trei PDL-isti.Oare chiar nu poate nimeni din PSD sa le ia locul?E vorba despre Pop L. ,Ghișe V.
  de la Casa de pensii,Osan de la AJOFM.
  Noi știm de ce.Se mai laudă și ei…
  Așa că nu va credem.
  Vorbiți despre ce vreți,numai despre realitate nu.
  Noi trăim în continuare sub teroarea lor,iar dumneavoastră vă faceți că nu vedeți.
  1.Va este frică
  2.Au cotizat.
  Deci nu sunteți bărbat.V-am votat ,absolut degeaba.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole