Gabriel Zetea, vicepresedintele CJ sustine proiectele comunei Coroieni

home camp2
home camp2
home camp2

gabriel-zeteaLa sedinta festiva a Consiliului Local Coroieni, in cadrul careia primarul localitatii, Gavril Ropan si-a prezentat raportul de activitate, a fost invitat sa participe si vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Reprezentantul administratiei judetene sustine, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), continuarea si finantarea proiectelor demarate in comuna Coroieni.

Tot in cadrul acestei sedinte locale s-au prezentat si rapoartele intocmite de institutiile si compartimentele aflate in subordinea Primariei Coroieni, fiind expusa, totodata, si situatia starii economice si sociale a comunei. Alaturi de vicepresedintele CJ, Gabriel Zetea s-au aflat si prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, dar si vicepresedintele Consiliului, Emil Marinescu. Comuna Coroieni este recunoscuta ca avand o administratie cu implicare deosebita in accesarea de fonduri europene si reprezinta un exemplu pentru restul comunitatilor locale in ceea ce priveste colaborarea tuturor fortelor politice in administratie.

”Sunt surprins, intr-un mod extrem de placut, de felul elegant in care consilierii locali si executivul Primariei Coroieni trateaza problemele comunitatii. Avem aici un exemplu despre cum trebuie sa functioneze administratia. Orgoliile si patima politica trebuie lasate la usa salii de sedinta si asta incerc eu sa transmit in cadrul fiecarei intalniri la care particip pe probleme de administratie. Si, pana la urma, in asta consta si secretul realizarilor din comuna Coroieni: buna intelegere si colaborare intre consilieri si executiv. Nu am aceeasi culoare politica cu primarul Gavril Ropan, dar asta nu ne impiedica sa discutam, punctual, finantari pentru societate, proiecte care raman comunitatii si dupa ce noi nu vom mai fi in functie. Am reluat, in anul 2014, de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), finantari importante pentru reabilitarea drumului comunal (DC55) intre Coroieni si Vima, iar in acest an vom continua atat lucrarile de reabilitare pe drum, cat si executia la proiectul aductiunii de apa. Nu este cazul ca, in Coroieni, sa  convingem administratia locala despre importanta fondurilor europene si, de aceea, doresc sa il asigur atat pe edilul localitatii, cat si reprezentantii Consiliului Local, de intreg sprijinul si suportul meu si pe mai departe”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Primarul din Coroieni, Gavril Ropan are doar cuvinte de lauda la adresa vicepresedintelui Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

”Desi nu avem aceleasi simpatii politice, facand parte din formatiuni diferite, nu am simtit nicio tensiune intre noi. Atributiile care revin prin functia dansului au relationat mereu, la modul superlativ, cu Primaria Coroieni. Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures este un om care nu a tinut nicio secunda cont de culoarea politica a unui primar sau a unui Consiliu Local, relatie care este una foarte benefica pentru comunitate. Din punct de vedere administrativ colaborarea noastra este de invidiat si asa a fost mereu in ultimii trei ani. Confirm si intaresc afirmatiile vicepresedintelui Zetea, referitoare la buna legatura pe care comuna Coroieni o are cu Consiliul Judetean, prin implicarea sa. Este o relatie profesionala care a mers foarte bine pana acum si speram sa fie la fel si in viitor”, a conchis primarul comunei Coroieni, Gavril Ropan.

Biroul de presa PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *