Gabriel Zetea: ”Vladimir Petrut este un primar care poate implementa proiecte pentru a schimba fata Cavnicului”

PNL

vizita liceu cavnicO noua finantare pentru orasul Cavnic a fost aprobata in sedinta Consiliului Judetean Maramures. Este vorba despre suma de 380.000 de lei care va fi folosita pentru reabilitarea exterioara a Liceului din Cavnic – care este parte integranta a Colegiului Economic ”Pintea Viteazul” -, pentru reparatii capitale la curte si la gardul liceului. Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a aratat ca nu este primul ajutor financiar care merge spre Cavnic, dar administratia locala este una extrem de harnica si isi doreste sa schimbe complet fata orasului.

”Vreau sa le multumesc colegilor consilieri judeteni pentru ca au aprobat finantarea administratiei din Cavnic cu aproape 400.000 de lei, bani destinati reabilitarii Liceului din localitate. Dupa foarte multe framantari in interiorul Consiliului Local, Cavnicul renaste sub o administratie tanara, care urmareste nevoile reale ale oamenilor, asa cum o fac in general primarii Pardidului Social-Democrat.

Vladimir Petrut este un astfel de primar, in care si cavnicarii si administratia judeteana trebuie sa aiba incredere ca poate implementa proiecte care schimba fata orasului. Reabilitarea termica a blocurilor din Cavnic, reabilitarea Centrului Civic, reparatiile pe strazi, iar acum reabilitarea liceului sunt doar cateva proiecte pentru care merita sa asiguram, din partea Consiliului Judetean Maramures, cofinantarile necesare. Atata vreme cat exista intelegere in cadrul Consiliului Local, iar primarul si aparatul propriu al primarului isi dau mana pentru bunastarea Cavnicului si eu voi asigura sprijinul necesar in Consiliul Judetean Maramures, a declarat Gabriel Zetea, vicepresedintele CJ.

 

Primarul orasului Cavnic, Vladimir Petrut a dorit sa multumeasca consilierilor judeteni pentru alocarea financiara care va oferi o fata cu totul noua Liceului din Cavnic.

”Consiliul Judetean Maramures ne-a sprijinit cu suma de 380.000 de lei prentru a reusi sa facem reparatiile capitale la gardul Liceului Cavnic, la curtea interioara si la exteriorul cladirii, care nu a mai fost reabilitata de 35 de ani. Primele lucrari le-am inceput anul trecut, cand am schimbat centrala termica si am montat geamuri termopan.

Doresc sa mentionez ca acest lucru nu ar fi fost posibil daca vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea si consilierul judeten Emil Ambrus nu veneau in Cavnic, pentru a vedea la fata locului care sunt necesitatile noastre. Insa votul pozitiv pentru alocarea sprijinului financiar a fost dat de toti consilierii judeteni si de executivul CJ, ceea ce dovedeste ca, atunci cand sunt proiecte de dezvoltare, care pot ajuta comunitatea, culoarea politica este lasata deoparte. Acesti bani vor acoperi 80% din valoarea totala a lucrarilor, iar 20% va fi cofinantare de la bugetul local”, a explicat primarul orasului Cavnic, Vladimir Petrut.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1