Gabriel Zetea vrea “destructurarea regimului Basescu”

Reclame home 1

Gabriel Zetea, presedinte al PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, si-a exprimat regretul fata de ruperea USL, amintind din nou realizarile pe plan judetean in domeniul infrastructurii si a investitiilor facute, precum si a viitoarelor proiecte ce isi vor gasi finantare pentru Maramures.

Regret aceasta alegere, insa in acelasi timp ii asigur pe maramureseni ca vom face tot ceea ce tine de noi pentru a duce la indeplinire toate angajamentele luate in alegeri.

USL a avut o misiune pe care si-a asumat-o in 2012, iar noi trebuie sa o ducem acum mai departe. Indeplinirea programului de guvernare al USL si destructurarea regimului Basescu sunt obiectivele fundamentale la care nu avem voie sa renuntam!”, a precizat Gabriel Zetea, in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si Valeriu Zgonea.

 ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Flash

    Sunt convins ca seara-si face popcorn si sta pe Antena 3 cu carnetelul. Credeam ca un politician mai tanar, vede un pic altcumva lucrurile. Dar mesajele transmise sunt aceleasi. Niciunul nu are suficienta tarie de caracter pentru a se detasa de mesajele partidului. Stiu, domnule Zetea, cariera, bat-o vina.

    Reply
  2. dilau

    mai zetea, sint convins ca dai pe spate de ciuda – basescu e la cotroceni iar usl nu mai exista-.oricum stai pe aproape, cit de curind guvernul ponta va fi istorie.o stii mai bine decit mine, cind te bazezi pe udmr,minoritati si generalui lui k…n-ai viata lunga.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *