Gabriel Zetea: Zona Codru evolueaza de la an la an, prin realizarea unor proiecte extrem de importante pentru comunitate (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

asuaj15Sambata si duminica, 10 si 11 septembrie 2016, la Asuaju de Sus s-a desfasurat cea de-a 46-a editie a „Festivalului Interjudetean al Folclorului din Tara Codrului”, cunoscut si sub denumirea de „Targul Cepelor”. La eveniment au participat, si in acest an, peste 10.000 de persoane, iar pe scena au evoluat 20 de ansambluri folclorice si artisti de renume ai muzicii populare.

Deschiderea oficiala a avut loc duminica, 11 septembrie, la ora 12.00, iar invitatiei lansate de primarul Vasile Boitor au raspuns presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, vicepresedintele CJ, Lucian Ioan Titus Morar, parlamentari de Maramures, primari, consilieri judeteni, dar si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea. Marea majoritate a oficialitatilor aflate pe scena din Asuaj au dorit sa ia cuvantul pentru a-i saluta pe toti cei prezenti, dar mai ales pentru a-l lauda pe harnicul primar, Vasile Boitor, cunoscut si ca cel mai longeviv edil al Maramuresului.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca a fost prezent la multe editii ale acestui festival care se desfasoara anual la Asuaj si ca vede, cu incantare, cum zona Codru evolueaza de la an la an, prin realizarea unor proiecte extrem de importante pentru comunitate: drumuri, canalizari, construirea de poduri si podete.

”Ii multumesc primarului comunei Asuaju de Sus ca a dat inca o data, Consiliului Judetean Maramures, posibilitatea de a intra in parteneriat pentru organizarea acestui festival de rasunet. Consider ca, dupa un an intreg de munca si griji, fiecare dintre noi avem nevoie de o zi de sarbatoare, o zi in care sa ne preocupam de noi, sa ne simtim bine unii cu altii.

Sarbatorile pe care le organizam in Maramures sunt extrem de importante, fiindca dau ocazia participantilor de a se bucura de cateva momente de relaxare, iar pe cei plecati sa munceasca in strainatate, astfel de momente ii determina sa revina cu si mai mult drag acasa”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Si vicepresedintele CJ, Lucian Ioan Titus Morar a amintit importanta acestei manifestari care are loc an de an in Asuaju de Sus si a precizat ca a participat la multe dintre editiile anterioare, din calitatea de fost primar al comunei Ulmeni.

”Am venit de fiecare data cu placere pentru a fi alaturi de Vasile Boitor la Targul Cepelor, doar ca in ultimii opt ani am participat din calitatea de primar, iar acum am venit ca vicepresedinte al CJ Maramures. Alaturi de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea si alaturi de vicepresedintele CJ, Ioan Doru Dancus ne vom apleca si mai mult asupra problemelor existente in zona Codrului si a Somesului”, a precizat Lucian Morar.

La cuvant s-au inscris, pe rand, parlamentari si consilieri judeteni, dar si primarii din comunitatile vecine sau edili veniti din Maramuresul Voievodal pentru a fi alaturi de primarul din Tara Codrului, Vasile Boitor. Edilul din Asuaju de Sus a multumim tuturor celor prezenti atat pe scena, cat si in multime si a promis ca va mentine traditia acestui festival si peste timp.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

asuaj14

asuaj13

asuaj12

asuaj17

asuaj16

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *