Gadget-ul uluitor pregatit de Google. Va schimba modul in care asculti muzica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Compania americana Google pregateste un gadget cu adevarat uluitor, care promite sa schimbe felul in care oamenii asculta muzica si urmaresc continut video, scrie hit.ro.

Compania Google a experimentat mult in ultimul timp si acum este tot mai hotarata sa schimbe radical gadget-urile cu care utilizatorii sunt obisnuiti, scrie Fox News. Acesta se numeste Google Cube, el fiind caracterizat de trasaturi cu totul neobisnuite.

Google Cube are sase laturi, dispunand si de tehnologia 3D. In prezent, cei curiosi pot testa noua inventie, in mod virtual, prin intermediul browser-ului Google Chrome. Toate cele sase laturi ale aparatului redau un continut diferit, pe fiecare dintre acestea fiind redata o parte separata a continutul video rulat. De exemplu, un videoclip de pe YouTube va putea fi vazut, in diferite secvente ale sale, in mod separat, pe fiecare latura.

Utilizatorul poate decide ce secvente ale materialului video doreste sa urmareasca. Daca videoclipul cuprinde, de exemplu, un cer albastru si lumini electrizante, o persoana poate opta doar pentru urmarirea secventelor cu cerul albastru, personalizand experienta multimedia de care are parte. Mai mult, toate elementele pot fi vazute si simultan, tehnologia dezvoltata de americanai facand posibil inclusiv acest lucru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2