Gafa de nota 10! Cosmin Butuza: Sa punem Centenarul pe TRICOAIELE noastre! (VIDEO)

PNL

Maramureseanul Cosmin Butuza, ministru secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, a comis o gafa monumentala, care o face invidioasa pana si pe sefa Executivului, mult mai celebra ghinionista in exprimare, Viorica Vasilica Dancila. Sa ne mandrim ca este anul Centenar, a transmis Cosmin Butuza, in cadrul unei conferinte de presa, precizand ca trebuie „sa punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afisele noastre, pe tot ce inseamna”. Daca tot e Centenarul, macar sa ne amintim de el mult si bine. Iar de Cosmin Butuza sigur ne vom aminti. A intrat in istorie cu tricoaiele lui. Pronuntate intr-una. Asta pentru cei care nu stiu cum se citeste placuta de inmatriculare a masinii suedezului hatru.

Evident, nu conteaza atat de mult numarul si terminatia pluralului (pe care Butuza a ratat-o complet, ca sa folosim un termen sportiv). Trecem peste gafa si o punem pe seama emotiilor. Insa nu acelasi lucru il putem spune despre Centrul Sportiv de interes National pe care ministerul l-a anuntat ca pe o viitoare investitie in Baia Mare. Domnu’ Butuza, se mai aude ceva? Se poate face ceva?

ZiarMM

Sursa video: pressone

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. dandanmm

  Doamne,
  cum ii gasesti tocmai pe acestia?
  Eu nu ma pot integra intre ei, desi as fi profesor in lumea lor, insa culoarea obrazului nu mi-ar permite sa fim colegi.
  E clar ca somnul ratiunii genereaza monstri.

  Reply
 2. tolnai

  n-am decat o singura apreciere: CATASTROFA! la asa prim ministru asa ministrii in guvern (cu mici exceptii)…

  Reply
 3. Ana

  Poate ati vrut totusi sa scrieti “ministri in guvern”, cu un singur i… CATASTROFA, intr-adevar!

  Reply
  1. tolnai

   Va rog sa va mai documentati, in ceea ce priveste i-urile… Oricum, ministrii din guvernul Dancila sunt intr-adevar bine pregatiti… La fel si ministrele…

   Reply
 4. Zoli

  Propun ca noul imn PSD sa sune asa: ”Hai sa dam mana cu mana toti corigentii la romana”! Bravo analfabetilor,avem cu ce ne mandri! Hehe!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1