Gal Gadot, protagonista filmului “Wonder Woman”, va urca pe scena la Eurovision 2019

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actrita israeliana Gal Gadot, care a devenit celebra gratie rolului principal feminin interpretat in filmul “Wonder Woman” (2017), se numara printre artistii invitati sa urce pe scena in pauzele finalei din Tel Aviv a concursului Eurovision 2019, au anuntat luni reprezentantii televiziunii publice din Israel (Kan), citati de DPA, relateaza Agerpres.

Gal Gadot se alatura astfel unui grup de artisti reprezentand fosti concurenti si castigatori ai concursului Eurovision din mai multe tari, inclusiv din Israel, care vor urca pe scena in pauzele finalei competitiei muzicale din acest an. Unii vor sustine recitaluri, iar printre ei se afla artisti renumiti, precum Conchita Wurst, Eleni Foureira, Verka Serduchka, Mans Zelmerlow, Dana International si Gali Atari.

Cantareata israeliana Netta Barzilai, care a castigat editia de anul trecut a concursului Eurovision, organizata la Lisabona, cu cantecul “Toy”, va sustine un microrecital in cadrul show-ului din acest an.

Managerii cantaretei americane Madonna au anuntat ca vedeta pop va sustine si ea un recital la Eurovision 2019, insa informatia nu a fost deocamdata confirmata de European Broadcasting Union (EBU), institutia care organizeaza competitia.

Ultimele bilete disponibile pentru Eurovision 2019 vor fi puse in vanzare marti la ora 15:00 GMT pe site-ul Leaan.

Preturile biletelor variaza de la 200 de sekeli la 2.000 de sekeli (56-560 de dolari americani). Cele mai ieftine bilete sunt valabile la repetitiile pentru semifinalele competitiei, iar cele mai scumpe asigura accesul in salonul VIP Green Room in timpul finalei concursului.

Potrivit postului de televiziune Kan, care va transmite concursul muzical Eurovision 2019, primul lot de bilete puse in vanzare – ce asigura prezenta la finala concursului – a devenit sold-out in doar cateva minute. Concurenti din 41 de tari membre in cadrul EBU participa la editia din 2019 a concursului Eurovision. Semifinalele vor avea loc pe 14 si 16 mai, iar finala concursului este programata pe 18 mai. Evenimentul va avea loc la Expo Centre din Tel Aviv.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2