Gală în Baia Mare: ”Dynamite Fighting Show – Lupta Moroșenilor Versus Restul Lumii”, cu prezența lui Remy Bonjasky 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În data de 22 septembrie, la Sala Sporturilor din Baia Mare (ora 20.00) va avea loc gala de lupte „Dynamite Fighting Show – Lupta Moroșenilor Versus Restul Lumii”.

Prezent în Baia Mare pentru a vorbi despre evenimentul sportiv, Cătălin Moroșanu, președintele Federației Sporturilor, a declarat că își dorește ca gala să aibă un impact pozitiv pentru maramureșeni.

”Ne bucurăm că Dynamite Fighting Show a ajuns și în acest tărâm frumos al Maramureului, clar că este o provocare pentru noi, pentru că trebuie să ne mutăm toată infrastructura de la București către Maramureș. Încercăm să facem o gală care să aibă un impact foarte mare asupra locuitorilor din Baia Mare și județul Maramureș”, a spus Cătălin Moroșanu.

Acesta a enumerat și luptătorii din Maramureș care vor lua parte la gală, după cum urmează: Bohotoci Adi Ionuț, Alexandru Stan, Ionuț Popa, Andrei Ostrovanu, Florin Cardoș.

Invitat special al galei va fi Remy Bonjasky, triplu câștigător al circuitului de lupte K-1.

”Am prezentat astăzi, alături de Cătălin Moroșanu, detalii despre evenimentul “Dynamite Fighting Show” pe care îl organizăm în 22 septembrie, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, în parteneriat cu Federația Sporturilor de Contact și PRO TV.Competiția va avea ca invitați campioni mondiali K1, fiind vorba de o confruntare între lotul României ales de Cătălin Moroșanu și un lot condus de doi invitați speciali: Remy Bonjasky și Peter Aerts, tripli campioni mondiali K1.

În cadrul acestui spectacol sportiv se vor reuni sportivi din 6 țări – România, Olanda, Rusia, Maroc, Estonia și Surinam.Sportivi de performanță locali vor reprezenta cu mândrie Maramureșul și România la această competiție sportivă, și anume Bohotici Adi Ionuț, Alexandru Stan, Ionuț Popa, Florin Cardoș și Andrei Ostrovanu care se va lupta în duelul principal al competiției. Susțin sportul și un stil de viață activ, iar prin organizarea de astfel de evenimente încurajăm practicarea sporturilor în rândul tinerilor și, totodată, contribuim la dezvoltarea turismului în județul Maramureș, printr-o promovare atractivă în țară și în străinătate”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Pentru „Dynamite Fighting Show – Lupta Moroșenilor Versus Restul Lumii”, CJ Maramureș a alocat suma de 100.000.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2