septembrie 27, 2021

Galactic Dance are Campioni si Vicecampioni Nationali la Dans Sportiv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In acest weekend a avut loc una dintre cele mai prestigioase competitii de dans sportiv din tara si anume “Campionatul National de De Dans Sportiv”, pe clase valorice!

Competitia s-a desfasurat la Sala Sporturilor “Horea Demian” din Cluj Napoca si a adunat la linia de start peste 530 de perechi participante din toate zonele tarii.

Sportivii Academiei De Dans Si Creatie “GalacticDance”, antrenati de Madalina si George Pop, au reusit sa se califice in 5 finale de Campionat National, ba mai mult sa urce pe prima si a doua treapta a podiumului astfel:

*Cristian Tiut-Vayda Carmen( sportiva Quasar Oradea), au reusit sa obtina titlul de ,,Campioni Nationali” de clasa D, categoria de varsta Juniori 2(14-15 ani);

* Petreus Daniel-Mitru Bettina au castigat si in acest an titlul de Vicecampioni Nationali ai clasei B, categoria Adulti (19-34 ani), dar si locul 3 in cadrul aceleasi competitii, sectiunea dansurilor Latino-americane!

De asemenea perechile mixte galactice Szabo Andrei (Stephany Oradea)-Teodora Trufan, respectiv Pop Raul (Latino Angels Dej)-Ghita Carla au reusit calificarea in finala Campionatului National de clasa B Latino Junior 2, respectiv C Latino Tineret ocupand locul 5, respectiv 4.

Felicitari si celorlalte perechi galactice pentru prestatia din cadrul Campionatului national:

*Lazea Alex-Valu Kriszta (semifinala clasa B Latino si Standard, sectiunea tineret)
*Lese Luca-Muresan Anda (clasa D 12-13 ani);
*Borcutean Rares-Bercu Alexandra (clasa D 12-13 ani);
*Fodor Toni  sportiv Quasar Oradea)-Sasaran Iulia (clasa E Juvenile 2).

Desi este inceput de sezon competitional sportivii GalacticDance se pregatesc intens pentru urmatoarele competitii desfasurate in tara, unde isi propun sa obtina rezultate macar la fel de frumoase ca la acest Campionat!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2