Galactic Dance Baia Mare, în finala Campionatului Național de 10 Dansuri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 16-17 Octombrie, Piatra Neamt a fost gazda celui mai complex concurs de dans sportiv si anume Campionatul National de 10 Dansuri si Romanian Dance Festival, concurs de ranking in dansul sportiv.

Aproximativ 200 de perechi s-au inscris in aceasta competitie, concurand pentru titlul de campion al tuturor celor 10 stiluri de dans!

Baia Mare a reusit sambata seara o performanta deosebita, fiind prezenta in finala Campionatului National de 10 Dansuri, cu doua perechi de la Galactic Dance:

Tiut Cristian-Trufan Teodora (locul 6 CN 10 Dansuri Tineret);
Barkoczi Christian-Pruna Stefana (locul 7 CN 10 Dansuri Tineret).

De asemnea in cadrul concursului de ranking Romanian Dance Festival, perechea galactica Heghedus Gabriel-Anda Muresan a ocupat locul 2 in finala categoriei Open Basic Latino Tineret si Adulti, in timp ce perechea mixta Surduc Tomas(Shall we Dance)-Cucosel Elisa s-a clasat pe locul 5 la clasa E 12-15 ani!

A fost un mare succes atat pentru clubul baimarean Galactic Dance, cat si pentru Municipiul Baia Mare, care a demonstrat ca are dansatori completi, dansatori ai ambelor sectiuni din dansul sportiv, dansatori care anul acesta fac parte din ,,elita’’ dansului sportiv romanesc!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2