Galaxy Tobacco, European Food si Posta Romana, principalii datornici la Bugetul de stat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Firmele cu cele mai mari datorii la bugetul de stat, la finalul trimestrului trei din 2013, sunt Galaxy Tobacco, European Food, Posta Romana, Electrocentrale Bucuresti si Rompetrol Downstream, potrivit datelor publicate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe pagina sa de internet, scrie Agerpres.

In total, cele cinci companii au acumulat datorii la Bugetul de stat de aproape 1,3 miliarde de lei.

Obligatiile scadente pana la 30 septembrie 2013 ale firmei Galaxy Tobacco totalizau 564,2 milioane de lei, din care accize — 237 milioane de lei si 246 milioane de lei dobanzi si penalitati. Firma a primit, insa, inlesniri la plata.

European Food se afla in executare silita pentru obligatii restante de aproape 277 de milioane de lei la Bugetul de stat, din care TVA 176,3 milioane de lei si dobanzi si penalitati de 100 de milioane de lei. In schimb

Posta Romana a primit inlesniri la plata pentru obligatiile sale restante de 190,7 milioane de lei, din care aproape jumatate reprezinta dobanzi si penalitati.

Electrocentrale Bucuresti se afla in executare silita pentru obligatii restante de 146,8 milioane de lei, cea mai mare parte, 142,7 milioane de lei, reprezentand impozit pe profit.

Pe de alta parte, Rompetrol Downstream a primit inlesniri la plata, avand obligatii restante de 115,2 milioane de lei la categoria ‘alte impozite si taxe’.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *