(GALERIE FOTO) Baia Mare: Orasul inoata, la propriu, in gunoaie iar vina e jumi-juma…

Reclame home 1
Reclame home 1


Colac peste pupaza, topirea zapezii a scos la lumina si gunoaiele, nu doar excrementele patrupedelor, resturi menajere care ar fi trebuit sa ajunga la containere, pubele sau cosuri de gunoi. Lenea, comoditatea sau placerea de a trai intre mizerii, nu pot echivala cu nicio scuza a vreunui locatar de apartament.

Ne-am obisnuit sa vina SPAU intre blocuri si sa adune gunoaiele, iar DRUSAL sa intervina la colectarea mizeriilor de pe trotuare cand aceasta problema s-ar rezolva foarte usor, fara ca aceasta comunitate baimareana, sa plateasca bani multi din visteria orasului. Astfel, printr-un minim efort riveranii ar putea sa-si duca resturile menajere la locurile special amenajate, mai exact la containere, sa nu mai arunce pe jos resturi ci sa le puna in cosurile prinse de stalpii de iluminat.

Pe de alta parte, este adevarat si faptul ca societatea care se ocupa de ridicarea gunoaielor nu-si prea face treaba. Cetatenii platesc acestei firme multi bani pentru salubrizare, iar in schimb, nimic…Trotuarele sunt mizerabile.

Orasul inoata, la propriu, in gunoaie, iar vina e jumi-juma…Contractul cu firma respectiva mai are putine luni de viata…Ramane de vazut daca executivul Primariei Baia Mare va prelungi acest contract.

Pana atunci locatarii sa se mobilizeze si sa adune gunoaiele din preajma blocurilor. Miscarea face bine la sanatate! Ana AVRAM

Foto: Zona Granicerilor

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole