(GALERIE FOTO) Pompierii baimareni, exercitiu cu forte si mijloace interne la Baia Mare Value Centre. Vezi aici, interventia!

PNL

Detasamentul de Pompieri Baia Mare a desfasurat joi, 27 iunie, un exercitiu cu forte si mijloace interne la Baia Mare Value Centre. Astfel, in zona a fost prezent un echipaj de descarcerare, doua autospeciale de stingere a incendiilor si un echipaj de prim ajutor SMURD. O parte dintre clienti au parasit incintele magazinelor in momentul in care s-a declansat alarma.

“S-a simulat un incendiu in zona food court si locul de joaca. Persoanele aflate in zona au fost evacuate de catre pompierii voluntari de la Carefour, mai putin doua persoane, care au ramas in interior si nu au putut fi evacuate din cauza fumului dens degajat de incendiu. Victimele au fost preluate de catre echipajul de descarcerare, care mai apoi au fost predate echipajului SMURD pentru a fi evaluate si pentru a li se acorda primul ajutor”, a facut precizari, vis-a-vis de eveniment, Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant la ISU Maramures.

Ana AVRAM, Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1