(Galerie Foto)Atac terorist: Explozie la un centru commercial din Columbia. Cel putin 3 femei au murit, 11 raniti

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

“El presidente Santos confirmó que fue un ataque terrorista (Presedintele Santos confirma faptul ca a fost un atac terorist)”, scriu jurnalistii de la siteul online www.clarin.com. Deocamdata nicio grupare terorista nu a revendicat atacul, anunta siteul columbian www.internacional.elpais.com.

Atacul terorist s-a finalizat cu trei femei decedate, dintre care una de cetatenie franceza, si alte 11 persoane ranite. Un dispozitiv exploziv a fost detonat sambata in toaleta unui centru comercial aglomerat din Bogota, a precizat CNN Espanol.

Potrivit informatiilor difuzate de agentia CNN Espanol, doua femei, de 27 si 31 de ani, au decedat “ca urmare a leziunilor suferite”.

Parchetul columbian a anuntat ca un procuror specializat pe antiterorism va conduce ancheta in acest caz, scrie aceeasi sursa.


Agentia de presa a mai precizat faptul ca, presedintele Juan Manuel Santos a a dat ordin directorului Politiei, generalul Jorge Hernando Nieto, “sa conduca investigatia si sa-l tina la curent”.

Mai multi martori au declarat ca explozia a fost foarte puternica si ca imediat s-a simtit un fum dens.

Conform AFP, potrivit primelor informatii comunicate de politie, explozia s-a produs in jurul orei locale 17,00 (22,00 GMT) intr-o toaleta a centrului comercial, care este situat intr-o zona foarte frecventata de straini, relateaza Agerpres.

De precizat ar mai fi faptul ca, la acea ora, centrul comercial Andino, aflat intr-o zona exclusivista a Bogotei, era plin de oameni. Acestia faceau cumparau cadouri pentru a serba Ziua Tatalui.

Anamaria AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *