(Galerie Foto)Atac terorist: Explozie la un centru commercial din Columbia. Cel putin 3 femei au murit, 11 raniti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

“El presidente Santos confirmó que fue un ataque terrorista (Presedintele Santos confirma faptul ca a fost un atac terorist)”, scriu jurnalistii de la siteul online www.clarin.com. Deocamdata nicio grupare terorista nu a revendicat atacul, anunta siteul columbian www.internacional.elpais.com.

Atacul terorist s-a finalizat cu trei femei decedate, dintre care una de cetatenie franceza, si alte 11 persoane ranite. Un dispozitiv exploziv a fost detonat sambata in toaleta unui centru comercial aglomerat din Bogota, a precizat CNN Espanol.

Potrivit informatiilor difuzate de agentia CNN Espanol, doua femei, de 27 si 31 de ani, au decedat „ca urmare a leziunilor suferite”.

Parchetul columbian a anuntat ca un procuror specializat pe antiterorism va conduce ancheta in acest caz, scrie aceeasi sursa.


Agentia de presa a mai precizat faptul ca, presedintele Juan Manuel Santos a a dat ordin directorului Politiei, generalul Jorge Hernando Nieto, „sa conduca investigatia si sa-l tina la curent”.

Mai multi martori au declarat ca explozia a fost foarte puternica si ca imediat s-a simtit un fum dens.

Conform AFP, potrivit primelor informatii comunicate de politie, explozia s-a produs in jurul orei locale 17,00 (22,00 GMT) intr-o toaleta a centrului comercial, care este situat intr-o zona foarte frecventata de straini, relateaza Agerpres.

De precizat ar mai fi faptul ca, la acea ora, centrul comercial Andino, aflat intr-o zona exclusivista a Bogotei, era plin de oameni. Acestia faceau cumparau cadouri pentru a serba Ziua Tatalui.

Anamaria AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2