(Galerie foto) Elevii au intrat oficial in vacanta. Festivitate reusita la Scoala Generala “Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

O mare de flori a invaluit curtea Scolii Generale “Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare in aceasta dimineata. Fetele copiilor au fost incadrate de coronite si zambete largi. Cu totii au fost rasfatati de dascali si parinti, iar anul scolar 2016-2017 s-a dovedit a fi unul extreme de fructuos.

Au fost rasplatiti cu diplome, medalii si carti pentru rezultatele bune obtinute la invatatura, iar olimpicii au fost si ei remunerati simbolic, -un gest frumos-, de catre conducerea unitatii de invatamant.

*Georgiana Filip, cls a VIII-a B-premiu de excelenta, sefa de promotie, olimpica faza Internationala la Limba, comunicare si literature romana sub indrumarea doamnei professor Hosu Maria;

*Onea Denisa, cls. a VIII-a B-Olimpiada Nationala de Educatie Tehnologica sub indrumarea profesorului ing. Osan Mirela;

*Onea Andrei, cls. a VII-a A-Olimpiada de Cultura Civica, faza judeteana, premiul II, sub indrumarea domnului director, profesor Ioan Pop;

*Miclea Patricia, cls a V-a A-mentiune la Olimpiada de Religie;

*Echipa de fotbal “Alexandru Ivasiuc”-cea ma buna performanta din acest an scolar;

*Mare Nadia, cls a IV-a –premiul I la concursul “Democratie si toleranta”, sunt doar cateva dintre numele copiilor care au facut performante frumoase in cadrul acestei scoli.

Un pod din flori, format de elevii claselor a VII-a, i-a intampinat pe absolventii  claselor a VIII-a, in ultimul lor drum spre scena pregatita pentru festivitati.

Cu lacrimi in ochi si voci gatuite au luat cuvantul dascali si elevi, luandu-si astfel ramas bun de la scoala in care au pasit zi de zi, timp de 8 ani.

Au fost premiati toti elevii prezenti, de la mic la mare, iar emotiile au fost vizibile pe fetele tuturor. Directorul general Ioan Pop i-a felicitat si le-a urat vacanta placuta.

La final, copiii s-au retras in clase, alaturi de invatatori si diriginti, au servit pizza, suc, au povestit, si-au luat manualele pentru noul an scolar si s-au bucurat de ultimele minute petrecute impreuna.

In concluzie, organizarea facuta de directorii si dascalii de la Scoala Generala “Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare a fost o reusita!

Gata. A venit vacana!

Anamaria Avram

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *