Gara Baia Mare, rusinea orasului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Am scris deja, de mai multe ori, despre situatia de la gara din Baia Mare, deoarece nu ai cum sa te abtii cand vezi ce se intampla acolo. E clar ca lumina zilei ca statului i se rupe in stil mare de noi, altfel nu imi explic situatia jenanta de la poarta de intrare in Baia Mare.

Aici gasesti prostituate si pesti la fiecare colt al cladirii, boschetari care sperie putinii calatori, hoti si borfasi. Gara a ajuns locul de promenada a tot ceea ce inseamnca scursuri ale societatii, iar administratia locala sta neputincioasa. Prin urmare, vina apartine exclusiv celor de la minister. Oamenii de la centru nu vor sa renunte nici in ruptul capului la dreptul de proprietate.

In situatia aceasta cel mai mult pierde orasul Baia Mare. Locul, in care ne primim turistii, este unul dintre cele mai dezolante din lume. Miros insuportabil, violenta si cladiri subrezite… intr-un oras din secolul XXI.

Cotos

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

7 Comments

 1. Sandra

  Am o spaima incredibila de a merge la gara. Te intampina aurolacii, daca mergi prin holurile subterane, cu siguranta o sa calci in balti de urina si nici nu vreau sa vorbesc despre sala de asteptare.

  Am ajuns prea repede o data si aveam de asteptat, asa ca am incercat sa intru in sala de asteptare, dar m-a lovit un miros greu de urina si fecale si era plin de aurolaci si de oameni ai strazii dormind pe scaune.

  O intrebare pentru cineva care poate ca stie: avem centre unde ar putea sa doarma oamenii astia si sa primeasca o masa calda si sa isi faca treburile? Ca poate li s-ar parea viata mai suportabila si nu si-ar mai amorti existenta cu alcool si alte lucruri care vin impreuna cu aceste dependente: cersitul, urinatul in public si violenta necontrolata.

  Reply
 2. dilau

  mai cotos, de minister poti sa uiti.se pare ca lu prietenu k… i s-a pus pata pe gara si autogara – a trimis sanepidu si politia pe capul lor – ,nu e rau.beleaua ar putea fi alta -la cit e asta de capos -, sa nu cumva s-ajungem ca trenurile sa nu mai intre in gara baia mare.:)).

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Oricum pretenul asta timid care incepe cu k…. nu face ceva din proprie initiativa. Iarasi i s-au plans cetatenii. Vezi autoritatile trebuie sa fi proactive nu reactive.

   Reply
   1. dilau

    mai omule revolutionar,cu cit exista mai multi “the baimareni” – care sa dea cu parul – cu atit mai bine.tu crezi ca vreodata prietenu k… o sa inteleaga treaba asta?.sintem latini,de “pro” poti sa uit,eu zic sa ne multumim cu “re”.

    Reply
     1. dilau

      mai the baimarean,asta nu inseamna ca “the baimarenii” au si dreptate 100%.acum vreo 2 ani ti-am spus ca ai dreptate 70%,anul trecut – cind am simtit pe pielea mea lauda si mai ales cenzura- am plusat la 80%.de aici nu mai urc nici sa stai in cap,un 86% te-ar duce si pe tine pe aratura.corect?.

     2. the baimarean

      diugule ,eu cred ca nu ai simtit inca pe pielea ta impactul cheltuielilor iresponsabile orchestrate de chereches .Doare si cenzura ,da sa vezi cand o sa bagi mana la buzunar sa platesti la greu taxe , impozite si tarife umflate la Vital,Drusal.Pana una alta baiatul poate face pe grozavu’ ca are linia de credit de 100 milioane ron si mai e si smecher pe deasupra-vezi cum ne-a tras-o cu cresterea taxelor si impozitelor pe 2014.Sper,pana la urma, sa nu poata prosti pe toata lumea tot timpul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2