Gardul de la granita dintre Ungaria si Serbia va fi gata in cateva luni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gardConstructia gardului temporar la granita ungaro-sarba se va incheia in cateva luni, a declarat joi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, relateaza MTI citata de Agerpres.

Ministrul a declarat pentru postul de stiri M1 ca lucrarile vor incepe in 8-10 locuri simultan, in special la sectiunile care sunt in prezent cele mai expuse valului de imigranti ‘cu scopul de a face clar pentru toata lumea ca Ungaria va pune capat unor astfel de practici ilegale’.

El si-a exprimat totodata speranta ca acest gard nu va afecta relatiile bune dintre Ungaria si Serbia.

‘Aceasta este o masura de necesitate luata de Ungaria cu scopul de a se proteja si de asemenea (pentru a proteja) Uniunea Europeana’ de imigrantii ilegali, a mai spus seful diplomatiei ungare.

Pe de alta parte, cotidianul ungar Napi Gazdasag a facut cunoscut joi ca autoritatile ungare se afla in imposibilitatea de a expulza majoritatea imigrantilor, deoarece, chiar daca autoritatea in materie de imigratie refuza solicitarile lor de azil, instantele vor decide in favoarea lor. Un anumit numar de judecatori s-a opus constant deciziei autoritatii in materie de imigratie, scrie publicatia ungara citand decizii judecatoresti.

Majoritatea solicitantilor de azil au mentionat epidemii si violente fizice pentru a-si justifica cererile, iar instanta de judecata, spre deosebire de biroul pentru imigrare, a acceptat argumentele lor, mai scrie ziarul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *