Gasca de Acasa, trupa de nota 10: Sustine-i si tu sa ajunga in finala Eurovision

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gasca de acasaVineri, 4 martie, foloseste-ti telefonul mobil pentru a pune prin votul tau un plus de forta la biletul catre Stockholm pentru care lupta trupa baimareana „Gasca de Acasa”. Fii ardeleanul electronic, care printr-un singur click are forta sa-si trimita reprezentantii la cea mai mare competitie muzicala din Europa.

Trupa “Gasca de Acasa” va concura in semifinala din 4 martie, de la Baia Mare, cu piesa “Tu esti povestea”, ocupand pozitia numarul 10, in concurs.

Gasca de Acasa este o trupa reinfiintata cu activitate constanta in 2011, in Baia Mare. Dupa colaborari avute in anii 2000 – 2010 cu: Paula Seling, Narcisa Suciu, Mircea Rusu, AMI, membrii au hotarat sa fie o trupa de sine statatoare cu compozitii proprii si concerte.
Membrii: Andreea Carmen Podina – voce
: Patriciu Pop – voce, clape
: Voicu Stoian – chitara, backing vocals
: Pefi Pop – baterie
: Puiu Solobot – chitara bas
: Calin Ionce – pian, backing vocals

Dupa intalniri saptamanale in diferite locuri si orase cu publicul, componentii trupei au profitat de energia si feedback-ul bun, primit de la public si au simt nevoia de exprimare si in directia componistica. Astfel s-a nascut si cantecul ”Tu esti povestea”, compus de Calin Ionce si Pefi Pop, profesori la Liceul de Muzica din Baia Mare, bazandu-se pe o relatie veche de prietenie si colaborare muzicala. Piesa aduce un sound interesant, o orchestratie curajoasa si o linie melodica simpla, sustinuta de un text frumos in care fiecare se poate regasi. Dorinta de a ajunge la urechile si inimile a cat mai multor oameni, plus traditia si insemnatatea acestui concurs i-a determinat sa inscrie piesa in concurs.

Selectia Nationala se va desfasura la Sala Sporturilor din Baia Mare in perioada 4-6 martie si va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, iar numerele de telefon disponibile pentru cei care vor sa isi sustina trupa preferata vor fi afisate pe ecran.

La adresa eurovision.tvr.ro, se gasesc toate informatiile despre concurs, dar si noutatile din tara si din strainatate privind Eurovision.

ZiarMM

foto: eurovision.tvr.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    Mereti mai cu muzica voastra de cel mai prost gust!!!!! in fapt dupa cum suntieti umflati cu pompa cam asta puteti prezenta nici pantru BALURI NU SANTIETI BUNI , ASE DIE CANTAT IN PARCURI CAND NU VA AUDIE NIME!!!! ase ca sedeti acasa !!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. Popescu

    Sunt piese mult peste ei, ar fi pacat sa fim reprezentati de catre acesti tineri, nu au o muzica competitiva. Patriotismul de multe ori duce spre disgtrugere

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *