Gavrilescu, despre Legea mirosurilor: Sper sa fie votata in aceasta sesiune

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, luni, la Ploiesti, ca spera ca proiectul legii mirosurilor, care este depus in Parlament, sa fie votat in aceasta sesiune legislativa, informeaza AGERPRES.

“Exista deja depusa o initiativa legislativa in Parlament privind monitorizarea pe mirosuri (…). Saptamana aceasta ne vom intalni cu Ministerul Sanatatii, astfel incat, impreuna cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, sa putem sa imbunatatim aceste amendamente aduse la legea mirosurilor, care este depusa ca initiativa legislativa la care si eu sunt semnatar printre cei fruntasi, astfel incat aceasta problema sa fie rezolvata. (…) Eu sper sa fie votata in aceasta sesiune, deci in saptamanile urmatoare”, a declarat Gravrilescu.

De asemenea, ministrul a aratat ca se va constitui un grup de lucru din care vor face parte reprezentanti ai Ministerului Mediului, ai Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, ai rafinariilor din Ploiesti, ai Universitatii de Petrol si Gaze Ploiesti, ai Administratiei Nationale de Meteorologie ”astfel incat tot ceea ce urmeaza sa fie implementat pe monitorizarea mirosurilor sa aiba o singura procedura care sa fie implementata si de celelalte rafinarii”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *