George Moldovan: „PNL si PSD apara averile infractorilor”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

george moldovan pmpLupta anticoruptie reprezinta poate cel mai important deziderat al societatii romanesti. Faptul ca o buna parte din cei care in ultimii ani au fraudat si devalizat statul, ajung in fata justitiei si sunt condamnati pentru infractiunile savarsite, da o mare speranta cetatenilor ca in sfarsit corectitudinea va lua locul unor practici bazate strict pe nepotism, mediocritate si incalcarea legii.

Cu toate acestea, nu este suficient daca persoanele vinovate ajung dupa gratii, cat timp nu se recupereaza si prejudiciile create. Marele castig al populatie consta tocmai in redirectionarea banilor proveniti din activitati ilicite, inspre cerintele si nevoile urgente ale societatii, respectiv educatie, sanatate, infrastructura, agricultura etc.
Din pacate pentru noi toti, zilele trecute PSD si PNL au respins in Senat, infiintarea agentiei pentru recuperarea prejudiciilor provenite din infractiuni. Cu alte cuvinte, cele doua partide si-au dat mana inca o data impotriva interesului popular si au preferat sa-i protejeze pe cei ce si-au umplut gentile cu bani, pe spatele muncii contribuabililor, a oamenilor cinstiti.

Faptul ca PSD a ales sa voteze impotriva, nu este o surpriza, dat fiind problemele penale a multor parlamentari si oameni cu functii in partid, era de asteptat sa faca asta. Marea dezamagire vine insa si de aceasta data din partea liberalilor, PNL-istii respingand si ei acest proiect.

’’Moralistii’’ dreptei, acesti farisei ai politicii romanesti afiseaza doar incompetenta si nepasare, orice initiativa buna pentru acest popor este respinsa de PNL. Au fost impotriva adoptarii votului prin corespondenta, au sustinut alegerea primarilor dintr-un singur tur, iar acum aleg sa protejeze averile infractorilor. Cu alte cuvinte, avem de aface cu o falsa opozitie din partea PNL, iar blatul cu PSD este tot mai evident. Cand te gandesti ca o mare parte din banii ce urmau sa fie recuperati trebuiau sa ajunga intr-un fond de sprijinire a copiilor, cred ca atitutidea social-democratilor si a liberalilor este una anti-nationala si dispretuitoare la adresa tinerei generatii.

Romania are nevoie de o forta politica care sa lupte impotriva acestui binom atat de nociv format din PSD si PNL. Este nevoie de opozitie reala, una care sa vina in interesul oamenilor de rand, iar Miscarea Populara vrea sa fie aceasta alternativa. Invitam in Miscarea Populara, oameni de buna credinta ce vor sa se implice si sa contribuie la dezvoltarea societatii.

George Moldovan – Vicepresedinte Miscarea Populara Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2