Germania cere Volkswagen sa acorde compensatii egale clientilor din SUA si Europa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

valiza cu baniMinistrul german al Justitiei, Heiko Maas, a criticat compensatiile inegale anuntate pentru clientii Volkswagen din SUA si Europa, in urma scandalului emisiilor, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

“Ministrul Heiko Maas a declarat inca de acum cateva saptamani ca el considera inacceptabil tratamentul inegal al clientilor americani, germani si europeni”, a afirmat miercuri un purtator de cuvant al Ministerului Justitiei.

Marti, comisarul european pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a cerut intr-o scrisoare adresata sefului VW ca toti clientii din SUA si Europa sa fie compensati in acelasi fel dupa scandalul emisiilor.

Volkswagen AG a adoptat in noiembrie noi masuri pentru a-i calma pe clientii din SUA, suparati pe reactia companiei auto la scandalul emisiilor. Producatorul a anuntat ca va oferi un voucher de 1.000 de dolari, din care jumatate va fi cheltuit la dealerii VW si Audi, proprietarilor din SUA care detin anumite modele diesel care nu indeplinesc cerintele guvernamentale privind emisiile, a anuntat subsidiara VW din SUA.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2