Germania da de pamant cu Dancila! Are legatura cu succesul lui Kovesi!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consiliul UE a votat in urma cu putin timp pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului Europeasn. Imediat, au aparut si reactiile de pe plan extern.

Victoria lui Kovesi a fost aplaudata de catre germani. Acestia, prin vocea presedintelui Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul german, Gunther Krichbaum, a sustinut, pentru G4Media.ro, ca alegerea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de sef al Parchetului European, reprezinta ”o victorie a statului de drept in Europa”.

”Doresc sa o felicit pe doamna Kovesi foarte mult dupa succesul indubitabil. A fost o lupta lunga pentru a ajunge acolo si a fost necesara o intreaga munca de convingere.

Alegerea doamnei Kovesi este o victorie a statului de drept in Europa. Regret ca guvernul Romaniei sub conducerea premierul Viorica Dancila nu a dorit in mod evident sa sustina candidatul roman din pure ratiuni politice de partid.

Trebuie amintit ca consiliul UE, in formatul COREPER (ambasadorii statelor membre), a votat pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. In favoarea sa au fost 17 voturi „pentru” dintr-un total de 22.

capital.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *