Germania da de pamant cu Dancila! Are legatura cu succesul lui Kovesi!

PNL

Consiliul UE a votat in urma cu putin timp pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului Europeasn. Imediat, au aparut si reactiile de pe plan extern.

Victoria lui Kovesi a fost aplaudata de catre germani. Acestia, prin vocea presedintelui Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul german, Gunther Krichbaum, a sustinut, pentru G4Media.ro, ca alegerea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de sef al Parchetului European, reprezinta ”o victorie a statului de drept in Europa”.

”Doresc sa o felicit pe doamna Kovesi foarte mult dupa succesul indubitabil. A fost o lupta lunga pentru a ajunge acolo si a fost necesara o intreaga munca de convingere.

Alegerea doamnei Kovesi este o victorie a statului de drept in Europa. Regret ca guvernul Romaniei sub conducerea premierul Viorica Dancila nu a dorit in mod evident sa sustina candidatul roman din pure ratiuni politice de partid.

Trebuie amintit ca consiliul UE, in formatul COREPER (ambasadorii statelor membre), a votat pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. In favoarea sa au fost 17 voturi „pentru” dintr-un total de 22.

capital.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1